Our social:

Wednesday, May 19, 2010

citer kat pangkin:lelaki perut kedepan itu seksi?

gasaklah korang aku citer pasal citer2/isu2 yang hangat kat pangkin je ni...

semlam...cam bese dah takde apa nak bualkan...aku pun kutuk arr sorang kawan aku tu...
weh...ko ni baru setahun kawin...perut dah kedepan...hahaha...aku gelak...last2 aku kene balik...ramai2 kutuk aku sebab...
dorang kata...laki perut kedepan ni seksi...cth terbaru:ahli parlimen yang kahwin dengan artis tu...ishhh...last2 aku terdiam...walaupun sebenarnya aku tau...benda ni tak elok...ishhh

lepas ni kene cari dr segi perubatan...kenapa tak elok laki perut kedepan ni......jaga korang... aku cari sampai dapat...ada sapa2 bole tolong tak?ke korang pun sama gak perut kedepan...kuang kuang kuang

44 comments :

  1. aeeuwww..
    seksi ka..ala xmo la..huduh sgt la beb!

    ReplyDelete
  2. kalu laki nak gurl cantik after kahwin, gurl pun nak...cume gurl ni tak bnyk cerewet..hehe

    ReplyDelete
  3. perkh!!... ini da kategori obesiti weh... hahha

    ReplyDelete
  4. mario yang perut kedepan penuh duit mcm pak pak menteri tu lain citer..haha..cuba perut ke depan pastu x da duit..hehe
    pastu kan kalo perut ke depan tu kan lemak ja tu..mana bleh nak bangga.

    ReplyDelete
  5. aku carikan maklumat untuk kau.....

    "Perut buncit adalah petanda awal tahap kepada banyak risiko kesihatan kerana lemak yang terkumpul pada pinggang boleh menjejaskan fungsi organ di perut"

    http://aniszherbalife.blogspot.com/2009/11/macam-mana-atasi-perut-buncit.html

    ReplyDelete
  6. laki klu lepas kawin mst prot jd buncit.tak paham betol. Adeyh. bahagia gamaknye.

    ReplyDelete
  7. haha.nasib la ke depan.normal.kalau ke belakang da jadi apa.asal sihat,syukur.wee.

    ReplyDelete
  8. salam...
    status non ardenery...dah 3 bulan x kluar paymen ,dh e-mail nuff tapi x sampai jugak ceknya...mimi ader utang dgn bebudak nie blum jelaskan...adoi....tu yg beralih arah tu pasang innity...

    ReplyDelete
  9. em...tgah besabar...nak bagi seatle dulu nie kat bebudak..adoi..hubby mimi tak tau ttg hal nie adoi..pasal innity dia tau pasal yg tu dia tak tau...adoi

    ReplyDelete
  10. iklan tu yg mimi masukkan dh expire time nya...THANKS COZ tak delete.....em...semoga enrning nuff meningkat naik.....

    ReplyDelete
  11. amin yarobbalalamin..

    ReplyDelete
  12. ntahler...dorang kata dorang seksi...tp tu seme nak cover je tu...haha

    ReplyDelete
  13. ye betul tu hawa...
    laki gurl kene sama2 jaga keterampilan...huhu

    ReplyDelete
  14. yus...
    ekeke tul tu tapi ada gak kurus tapi perut je kedepan weh...ekeke

    ReplyDelete
  15. ceh...apsal lain pulak weh...sama je arrr...ekekee

    duit dorg je buat cover2...haha

    ReplyDelete
  16. snid...
    thanks bro...nnt aku study bende tu buat modal...hehe

    ReplyDelete
  17. tak semestinya lah...ada yg maintain...ekeke

    ReplyDelete
  18. fobia...
    ekeke...kebelakang tu bukan tonggek ke weh...ekeke
    ada yg suka cenggitu weh...haha

    ReplyDelete
  19. seksi ke??
    ntah la..no comment kot..
    tapi baik slim dr boroi
    boroi mudah dpt penyakit..hehe

    ReplyDelete
  20. mimi..
    sama arr...aritu masa psg innnity ada cash out...sampai skrg senyap...nak bg sebulan lg baru nak antar email...tensen jgk ni...

    ReplyDelete
  21. innity kene hati2 tau...sbb dia bg byk tp agak straight... jgn kumpul byk pastu kene cam kitaorg...

    ReplyDelete
  22. ooo...iklan tu biar je camtu sampai bila2...sampai pasang iklan lain...ekeke lmbt lg...dont worry...
    thanks...hehe ciput je skrg sbb malas nak bw

    ReplyDelete
  23. rerama...
    ntahla dorang tu...ekeke

    ReplyDelete
  24. serol...
    ekeke...puas aku tgk...mmg tak weh...ekeke geng2 dorg je kata camtu...wakaka

    ReplyDelete
  25. perut ko ke mana rio? ekekke lalalal

    ReplyDelete
  26. huhu..akhrnya mengaku jugak...hehehehe..eh tapi awe ada bace info pasal nape laki prot buncit tau..tak ingt kat n3 sape..tapi ada kaitan ngan 18sx

    ReplyDelete
  27. aku setuju. seksi betol laki perot ke depan ni. macam perempuan la. time mengandung lagi seksi. kan rio?

    ReplyDelete
  28. tapi kekadang perut kedepan, melambangkan kemewahan, kesenangan...

    ReplyDelete
  29. dengar nie.. satu trivia... boroi didalam bahasa uganda bermaksud "seksi"...

    mungkin diorang dah disalah tafsir..

    anyway ada gurl yg suka laki besar ape.. sebb leh jadi bantal peluk bila dah kawin nnti.. hahahaha..

    ReplyDelete
  30. dan hampir pada kematian...huhuhu

    ReplyDelete
  31. Perut ke depan tu sbb masalah visceral fat...
    Masalah metabolik jgk...
    Jauh lebih bahaya dr obesiti...

    Ko search visceral fat...
    Kt Popular pn ader buku kecik yg bincang hal ni secara detail...
    Area Kesihatan...

    ReplyDelete
  32. sexy la kot. le wat bantal kalau takde bantal. haha..

    ReplyDelete
  33. zoro...
    sebab tu ke weh...errr...tp mmg ada pun...ekeke
    kecantikan tukan subjektif...kihkihkih

    ReplyDelete
  34. hawa...
    ekeke...uikkk....blog sapalah tu ek...

    ReplyDelete
  35. cik...
    dekat2 six pack la weh...huhuhu

    ReplyDelete
  36. berd...
    ada yg rasa camtu weh...kihkihkih

    ReplyDelete
  37. ezad,,,,
    ada lambang jugak ke weh...ekeke

    ReplyDelete
  38. snid...uikkk...ekeke tul agaknya...

    ReplyDelete
  39. langit...
    ko doktor ke weh...tak faham aku istilah2 tu...ekeke

    ReplyDelete
  40. pink...ekeke bantal berat tu weh...ekeke

    ReplyDelete
  41. ala bukan lucah pun...n3 tu kata..laki perut buncut sebabkan air mani perempuan ~ ini bukan cerita lucah nye..susah nak cakap terus ternang kat blog sebab takot salah faham..~

    ReplyDelete
  42. salam, biasale bila dah kahwin hati senang, makan lalu, perut pun ke depanlah...

    ReplyDelete

komeng