Our social:

Tuesday, May 11, 2010

cadangan please

korang ada apa2 cadangan tak camana aku nak bagi...
blog aku yg serabut ni nampak lebih kemas...adakah patut aku delete je blog aku ni or tukar layout lain...haha
aku dah mula bosan ngan layout ni...kat mana ek nak dapat layout yang simple tp nmpk cam ganas...yela... gua kan rockers... rockers kenelh kejam ...rockers kenelah ganas...haha


12 comments :

  1. ok ape templete nie rio.. tak pun kalo nak tuka jugak cari la dekat http://www.templatesblock.com/
    templete nie laju sikit dari segi loading page...

    ReplyDelete
  2. cuba try test pakai layout 3 column jek..

    removed perkara2 yg tak berkenaan

    ReplyDelete
  3. cha...
    thanks bro...jap lg aku usha2...hehe
    lawa tp cam byk sgt kolem...nmpk serabut sgt...

    ReplyDelete
  4. tedi
    akan cuba guna 3 je...tgh nak fikir2 nak buat camner...

    ReplyDelete
  5. buat layout sendri..pilih gamba sendri..puas ati hehe..kolum x yah la byk2 tu psl nampak agak serabut hehe

    ReplyDelete
  6. cik...wakaka...akulah aku pandai buat sendiri...dah lama aku buat weh...ekeke
    tula...jap lagi aku cuba adjust...haha

    ReplyDelete
  7. kalau belog untuk ada iklan-iklan ngn kontest oke je template ni. tapi kalau taknak bagi serabut baik guna 2 or 3 coloum je. huhu

    try usya-usya kat sini. www.finalsense.com

    ReplyDelete
  8. berd...uikkk...ok o skrg jgk aku terjah...thanks bro...ptt arr blog ko makin lama makin mengancam..

    ReplyDelete
  9. haha..rio da tercabar bila org kata dia skema...huhu..
    ko kan blog iklan..ok la tu..menjana pendapatan bersama DR Rozmey a.k.a doktor rambut rezeki keh3...

    ReplyDelete
  10. ko nak ke tutorial 3 column?

    ReplyDelete
  11. bole gak arr...kalu ko sudi nak buat...

    ReplyDelete
  12. nenek...wakaka...mane de iklan la weh...sama je ngan org lain

    ReplyDelete

komeng