Our social:

Sunday, May 23, 2010

bukan tips to up your traffc




hari tu aku ada baca kat blog mana ntah...dia tanya macam2 soalan camana nak upkan trffic ke blog dia...ishhh... soalan dia banyak so macam tak sesuai aku nak jawab kat ruangan komen dia yang terbatas tu..jom tengok pendapat aku...
sebenarnya dah banyak otai2 tu bagi kat kita tip2 tapi semuanya mcam tipu je kan...kih3

otai kata n3 kenalah menarik padahal n3 dorang pun sampah cam kita jugak...haha bermutu?kadang2 arr tapi banyak yang mengarut jgk ...sama je cam kita...bagi aku semua n3 adalah bermutu...bergantung kepada kawan2 kita gak...kalau kawan kita kata best maknanya best le n3 kita tu...semua depend kat kawan2 kita jugak...kalau dah kawan2 kita pun kata...hoi...apa n3 ko ni...macam @#$% je...aaa....kalau cenggitu mmg masalah...wakaka

otai kata...jangan tulis tajuk n3 gempak2 tapi isi lain atau bese2 je...cisss... kadang2 yang cenggitu lah orang suka baca...kadang2 selalu je dorang dtg balik blog kita sebab dorang memang nak baca yang tipu2 camtu...nak hepi-hepi...and kadang2 nak test...samada kita bole kenakan dorang lagi ke tak...bukan menarik ke camtu...?

kalau nak yang berilmu...dorang dah tau dah nak g mana...setakat personel blog cam kita ni tak payah lah nak berlakun...cuma kadang2 kene jgk arr bagi n3 yang ada nilai2 keilmuan sebab yelah...manusia mati kan meninggalkan nama...so...berhati2 lah bila menulis...jangan nanti sampai bila2 pun n3 yang luc-luc je yang orang ingat kita...lagi satu jgn arr kedekut password kita pada org2 terdekat agar bila kita dah takde nanti dia bole delete n3 kita yang tak senonoh...jangan sampai kita bawak bekalan kita kesana pulak...bersambung2 dosa kita sampai keakhirnya....
lainlah kalau n3 yang ada nilai2 ilmu ni...atleast ada jugak arr bekalan kita...hope2 camtulah ek...

alamak...dah pjg pulak...padahal aku nak tekankan pasal blogwalking yang terbaik... nanti aku buat pasal blogwalking ni ngan keyword...camana nak bg upkan ckit trffc... korang jgn nak celen keyword ngan otai2 punya...mmg kita kalah...nnt aku tulis lg weh...

sayang korang...kihkihkih


34 comments :

  1. kalau dah kawan pun mengata entri sendiri x best, mahu x down semangat? kuikuikui

    ReplyDelete
  2. silalah datang ke blog sy yang tak skema tu..hehehe
    mm..aku pernah terbaca sal blog2 ni..wat org geram..mcm ko kata ar rio..tulis tajuk punya gempak..tapi..isi?haram xda pape..
    Kalau blog aku lak weh?cene?blog aku xskema tau..hehehe..

    Dah nama pun blog personal..bukan blog ilmu..huhu..macam ko lain ar..ko lain daipada yg lain..ko blog skema..hehehe..Tapi kan..ada yg aku singgah..mak aii..lucah betul blog tu..

    ReplyDelete
  3. nenek...
    blog mana weh...kih3

    btw...blog ko la skema weh...cisss...wakaka

    ReplyDelete
  4. tak sabar uncle nak tunggu tips buat entry sambil bermain keyword..mesti terbaek punya..mmg salah satu benda yg uncle tak berapa nak faham sampai ke la ni...harap tuan umah janglah bat ayat terlampau teknikal ek..uncle ni setakat SPM jer hahahah

    ReplyDelete
  5. aaaa keyword tu penting ke? ekekeke lalala
    erkkk aku x kongsi pasword dgn sape2 pun huhu
    klu lama giler tak update tu makna dah x de la ekk..
    jgn lupa sedekah ape yg patut tau ehe

    ReplyDelete
  6. hoh ikhlas dr lubuk hati paling dalam hehe...
    entry bermutu? sis tau muthusamy jer.. :)

    ReplyDelete
  7. wahaha... aku nye entri best x???
    komen ikhlas weh... kita kn adik beradik...

    ReplyDelete
  8. betul tu, otai pun 2 x 5 jugak, idea pun merapu jugak hehehe

    ReplyDelete
  9. aku memang respek la mario. walaupon belog femes tapi masih rendah diri. tak macam blogger femes yang lain.

    aku jenis tak kisah pon trafik sume ni. janji bloggin ni boleh hilang boring.

    ReplyDelete
  10. uncle...
    ni bukan tips arrr...ekeke kan tajuk n3 bukan tips...ekeke
    tak layak arr nak bagi tips...buat kene gelak je ngan otai... kehkehkeh

    ReplyDelete
  11. cik...
    ekeke...tak penting pun...kdg2 saje je aku nak kacau2 org yg main keyword ni...
    errr...jgn arr camtu...tak baik arr ckp camtu...aku gurau2 je arr

    ReplyDelete
  12. dahlia...
    sis nyer blog dah mantap arr...kih3 ni nak suka2 je arr... bukan nak bg tips pun but ur n3 byk yg best2...siyes..

    ReplyDelete
  13. yus...
    ni adik abang punya ckp...n3 ko terbaik ...mmg bole pegi jauh ko ni...aku kagum weh ngan gaya bahasa ko...penggunaan ayat ternyata lbh baik dr yg otai2 guna...

    ReplyDelete
  14. etomyam...
    adoi...kih3...tapi ko nyer dot com mmg terbaik weh...siyes...aku 1st time pg semalam mmg best...ptt arr dahlia hari2 g ... pasni aku pulak arr...

    ReplyDelete
  15. berd...
    blogger femes mana weh yg ko maksudkn...bak meh address dia aku nak tgk...kih3

    ReplyDelete
  16. ouch...blushing ni...hAHHAH...

    ReplyDelete
  17. zoro...
    kih3... tapi ada gak yg eksen lebih...dahh...nama pun manusia...
    newbie pun ada jgk eksen...kihkihkih terutama yg geng2 otai eksen...

    ReplyDelete
  18. bagus ni entry ni..cam nak kopi pes ja..boleh ka?

    ReplyDelete
  19. x apa.. fikir +ve. itu dorang saja nak bakar hati suh kita lebih bsemangat nak berblogging. hehe

    ReplyDelete
  20. soleh...
    kihkihkih...apa daa...n3 camni pun ko nak kopi pes...malu arr...klu ko nak amik...ko ubah2 arr ayat bg bes...aku tak pandai tulis arr...

    ReplyDelete
  21. red...
    haha...yela...kdg2 dorg dengki...ekeke

    ReplyDelete
  22. Perkh!!! abang telah mengharukan perasaan adik...
    sob*sob*sob (-_-")

    ReplyDelete
  23. tapi rio.. entri2 rio nie mmg best la.. hehhe..

    ReplyDelete
  24. hihihi..cikmin teruja je baca entri ni...blog pertama cikmin bagi komen hari ni..sesori sgt2 okeh..mood blogging sgt takde..rasa kalau cikmin hilang lama2 pun orang tak heran kot..dgn entri yg merapu kat sana tu.. :P

    ReplyDelete
  25. mario bros...gtahu tipd dia nnt ek...leh sharing2 nnt...ngeeee.....xsabo nak baca...^_^

    ReplyDelete
  26. cikmin...takpe...rehat2 je dulu...cikmin takpe...ramai je dtg..hehe

    ReplyDelete
  27. puput...
    kihkihkih...ni bukan tips arr...ni main2 je...haha

    ReplyDelete
  28. hmmm btol3...stuju..!! hahak..:P

    ReplyDelete

komeng