Our social:

Thursday, May 27, 2010

Bukan tips pilih keyword


Ni aku nak ingatkan eh...ini bukan tips... kang ada yang cakap aku tipus pulak... aku pun tak pandai gak tapi kira oklah...ada gak yg masuk trough keyword2 power aku,,,kihkihkih tapi korang jgn tiru aku arr... aku mmg dah bese camni...
macam yang otai2 cakap tu...kene arr cari keyword yang power2...biasa kalau kita cek kat mana2 keyword paling top ialah keyword yg luc## tapi aku rasa kalau kita buat pun tak dapat gak ke page 1st sebab kita kene bersaing ngan byk lg blog/websites yg power2...setakat mcm aku punya blog ni mmg kalah lah kan...so takan aku nak bubuh kw(keyword) yang tak power...mesti arr aku 1st kan...kih3
biasa org letak kw yg terbaru dan kurang saingan...cth... aritu final konsert af8...so byk yg buat kan...tapi still kita bole saing lagi...result dia...lagu2 budak2 tu...semua tu bole jadi keyword kita...tak bape ramai yang buat compare dengan kw luc##....
ni nak wel kap...pastikan klu korang nak buat...buat dlm bm kalau bole siap dgn ulasan game...youtube goal2...blunders...aksi2 menarik...semua tu bole buat jd content n3 korang...ulasan klu korg tak tgk, bole je kopi pes dr mana2 web yg buat ulasan live...bukan susah pun kan...
jangan ikut aku...aku ni nak belsah je...hehe puji2 tuk pskn spain je...haha
dan lagi aku mmg malas arr nak buat bende2 tu seme sbb aku ni pemalas...

kalau korg nak buat...pastikan draft dah siap...kene cptla weh...jgn lah tunggu dah habis game baru nak start draft...ingt....youtube link...senarai pemain...aksi2 menarik...komen sikit2...hehe


cthnya klu consert aritu...bole je kan aku nak bg result dia tp aku tak minat...bole je aku nak bg link dolod lagu juara tu tapi aku malas...tak susah senornya nak buat n3 yang baik...kadang2 sbb aku tau korang malu nak buat tapi biar arrr...buat jela...kata nak jadi mcm redmummy...hehe

ok arrr...aku harap korang faham arr knp aku tak buat...sbb aku malas...haha


38 comments :

  1. hehehe..a'ah..keyword tu penting..
    aritu an..masa nak cek u..letak la link nk cek an..mmg byk ar visitors cari tu..pastu hat medsi ni..ratus2..huhu..almaklumla..saya budak sekolah..

    ReplyDelete
  2. oh ok~ aku paham.. kau mmg pemalas.. hehehe

    keyword lucah pon xada kat blogzoro. sebb xsuka3.. =P

    ReplyDelete
  3. aiyak aku jumpa 100 kali perkataan malas. hahah

    ReplyDelete
  4. yup, kalo dpt keyword hebat2 ni, xyah bw pon xpe da..hehehe~~ goyang kaki jew, trafik masyuk.. :P

    ReplyDelete
  5. yup...setuju..keywords tu penting...kalau x blogwalking pun,kalau keywords hot,still ada orang masuk lg...

    ReplyDelete
  6. ala tulis je dari hati tak payah ikot ikotan... janji rock... =)

    p/s: luigi mane? hakhakhak =)

    ReplyDelete
  7. keywords tu kene mantop..tp luc payah gak..

    ReplyDelete
  8. wah macam marah jer bro, relax arr... hahaha, bleh la pasnieh aku try, mana tau la tau.. :p
    thanks for da tips :-)

    ReplyDelete
  9. salam master.

    kau memang hebat bro. wa harap lu boleh femes macam redmummy.
    amin....

    nanti dah dapat duit banyak jangan kedekut ngn aku. kehkehkeh

    ReplyDelete
  10. oooooooooooooooo baik sifu ekekekke

    ReplyDelete
  11. aku da siapkn draft untuk pasukan aku weh... hahha..
    ulasan x men r kopi pes... ulasan dari naluri sendiri jek...
    yg penting pasukan sape kalah nnt dia kene blanje,
    PARI asam pedas... ekeke

    ReplyDelete
  12. harap faham jugak nape saye tak faham ape yang tips nye.
    haha salah kw kottt ;P

    ReplyDelete
  13. mansoi man mansoi!!
    sipu holiao sipu!

    ReplyDelete
  14. Ye la, ye la...
    Tau la ko malas...

    Kalo type keyword "MALAS" mesti trus muncul ko yg 1st (atau satu2nya..)...

    Huhu...

    ReplyDelete
  15. ada keywords "malas" kat sini.. ekeke.. nanti bleh la tgk ulasan spain kat sini kan..? hahha.. tak sabar2 dah nie nak tgk spain menang world cup kali nie..

    ReplyDelete
  16. nenek...
    haha...lps ni bole buat lagi weh...standby je...eekeke... tapi kene buat betul2 le...sian kat geng2 ko...haha
    btw,,,,aku harap ko pun dapatla yer apa yg ko apply tu...

    ReplyDelete
  17. faye...
    ye lar...aku buat je ...tp malas tu mmg tak bole ubah dah...ekeke

    ReplyDelete
  18. zoro...
    haha...ko faham aku pemalas...bagus2...
    keyword luc tu tak pyhla weh...bagus2...
    ko memang bagus...ekeke

    ReplyDelete
  19. nina...
    otailah sgt...wakaka

    ReplyDelete
  20. yatre...
    ko pandai je nak ckp 100...ada 2 3 je arr...takdelah malas sgt weh...haha

    ReplyDelete
  21. tedi...
    haha...aku saje nak test market je tu...bole tahan jgk weh... power jgk blog aku ni...ekeke

    ReplyDelete
  22. red...
    haha...mmg aku malas la weh...skng bertmbh malas.. tak taulah bole dtg blk ke tak rajin aku tu...ekeke

    ReplyDelete
  23. nana...
    tulah...tapi kene sesuaikn jgk dgn tahap blog kita ni...

    ReplyDelete
  24. black mel...
    tapi klu blog pr rendah cam aku ni...susah gak nak celen blog2 pr tingi...aku cuba ubah2 ckit...dpt gak arr trffc ckit2...huhu

    ReplyDelete
  25. miss...
    rock tetp rock weh...haha
    luigi mana?haha

    ReplyDelete
  26. oya...
    luc taknak arr...ni blog budak2 pun ramai baca...ekeke

    ReplyDelete
  27. wadud...
    adoi...ni bukan tips arr...belum layak lg nak bg tips...ekeke
    mana de marah la weh...haha

    ReplyDelete
  28. master berd...
    mana de master la aku ni...ekeke
    tak kedekut weh...pemurah ni...wakaka

    ReplyDelete
  29. cik...
    ni lagi sorg...ekeke

    ReplyDelete
  30. yus...
    bagus2...ko siapkan...nnt aku komen2...ekeke
    aku takut ko je yg kene banje weh...ekeke

    ReplyDelete
  31. huna...
    1st...ni bukan tips...
    2nd... maknanya klu nak buat keyword tu...kene buat yg terbaru org cari...cth:lagu shahir
    akan dtg...cth:wel kap...
    ok?faham tak?

    ReplyDelete
  32. intan...
    ekeke...ko suka perli aku...haha

    ReplyDelete
  33. nazreen...haha
    sepatah haram aku tak faham...wakaka

    ReplyDelete
  34. langit...
    tau tak pe weh...ekeke
    jgn arr type malas ...dtg kat aku weh...ekeke

    ReplyDelete
  35. chaon...
    haha...aku harap taklah weh...ekeke...malu aku nnt...wakaka
    spain mmg juara weh...dont worry...ekeke

    ReplyDelete
  36. bukan tips pon x pe aku try gak.. huah3.. ilmu kalau x cuba mana nak tau kawan :-p

    ReplyDelete

komeng