Our social:

Friday, May 14, 2010

blogger pompuan sila jawab...


aku pelik sebenarnya... semakin banyak blog aku pergi semakin aku jadi heran...dulu2 aku penah buat post tanya kenapa kat blog dorang mesti ada lagu2 tapi sekarang kenapa kat blog dorang selalu letak gambar2 sendiri ek...adakah kerana...

dorang ni mempunyai tahap keyakinan level tinggi?jurus berapa agaknya ek?

atau adakah kerana mengikut kata2 otai suruh letak gambar?padahal otai suruh letak gmbr yang ada kene mengena ngan n3...ekeke ni tak... seme n3 letak gambar dia padahal citer pasal bende lain...wakaka

aku saje tanya..ekeke

so...jangan tanya kenapa aku tanya soalan ni...haha

jgn jawab...takan nak letak gambar aku kat blog korang...wakaka aku lempang kang...

blogger laki jgn jawab eh...ekeke aku tau blogger laki ni jarang jumpa yang degil2...haha


56 comments :

  1. Aku takleh jwb...
    Sbb aku pn herankan hal yg sama...

    Ha... blogger laen sila jwb...
    Aku nk tau gak...

    ReplyDelete
  2. .terasa!
    .huh!
    .alaa saje je letak
    .hiasan
    .ekekeke~

    ReplyDelete
  3. tak kira nak tnya jugakk...apsal ko tnya soalan camni..apsal blogger pompuan je kena jawab..(jwb jgn xjwb;xbaik weh kalau tak lyn customer)kekkekkeke..

    pada pndgan ai le kan..blogger pompuan ni lawa2..tu psl kitaorg nk ltk pic sndiri..betul tak blogger pompuan..hehhehehheh

    P/S jgn marah yek tuan rumah..nnti kena jual

    ReplyDelete
  4. saya ada letak gambar saya ke?
    x de kot..
    saya jarnag letak gamabr melainkan yang berkaitan dengan entry.
    mungkin sebab saya 'low profile'
    kuikui~

    ReplyDelete
  5. jawapan saya:

    1) as per request-->> tag la, ape2la
    2) saje2 nak share
    3) saya tak tahu lain2 motif
    4) ntah la mario..maybe nak relate dgn entri tu

    ReplyDelete
  6. suke2..nak lekat gmbr org len kang...ada plak yg xsuka.mrh!!hihihi.
    pastu kitorng pompuan suka ambik gmbr byk2.kalau bole nak tanyang smua kat laki2....yg kami swet!!yey!!hhahaa!!=p.

    ReplyDelete
  7. sebab blogger pompuan suka tgkap gamba..dah tangkap bny2, kena la letak kat belog..membazir je lau simpan dalam folder je kn??? mana taw tetibe ade agensi modelling ternmpak gambar blogger yg cun then tertarik nk jadikan blogger as model.....sapa yg untung?? blogger yg letak gmbar la yg untung kan???

    ReplyDelete
  8. myb dorg rse gmbr dorng 2 sesuai ngn entry dorg....
    gpn bia je dorg nk buh gmbr sndri....bkn kacau sespe pn....
    jnji dorg bhagia udah le....

    ReplyDelete
  9. erk..ellis x letak gamba sndiri kat entry..ekeke..
    ellis pon de perasan ade blogger tu suke letak gamba sndiri kat setiap entry...mybe die rase die cantek kot...ekeke..

    ReplyDelete
  10. maybe pompuan suke bergambar..
    byk sgt so letak jer sume kt situ..hehe..
    tp saya letak gambar yg sesuai ngn entry..
    kalau cite psl lain..gambar lain la ape kejadah nk letak gambar sendiri..
    ikut suke la kot..hak memasing..

    ReplyDelete
  11. Alamak....soalan cepu bronze ni...hahaha..
    market la...kalo x cemana nak up market kita...hahaha

    ReplyDelete
  12. erk???ko gak pena ckp suke tgk gamba2 kat entri aku..okay lah..pasne tak letak gamba daa..uhuk3

    ReplyDelete
  13. letak la byk2..aku suke tgk..hahahha

    ReplyDelete
  14. langit...haha
    jum tengok jawaban...ekeke

    ReplyDelete
  15. intan
    uikkk...ekeke sorry klu terasa...tapi bukan mengutuk pun ...aku saje je tanya sebab aku kagum senornya...haha

    ReplyDelete
  16. noor
    ahaha...ko memang low profile...ekeke

    ReplyDelete
  17. leeza...
    kan dah cakap...aku saje je...ekeke
    yo la tu...ekeke tapi betul laa...lawa tu kan subjektif...yg penting korang yakin...hehe

    ReplyDelete
  18. missnina
    kalu kene ngan n3...aku faham...ekeke
    ni ada yg takde kene mengena pun...haha

    tapi yela kot...saje2 je la kot dorang tu...hehe

    ReplyDelete
  19. mija
    aa aa kan...knp ek org pompuan ni suka bergambar?ekeke

    yola tu...korrang mmg sweet...ekeke

    ReplyDelete
  20. jajari...
    ishhh deco jgk yg best arrr...
    deco...
    ooo...camtu ek...pastu bole le jd glemer then blog sure ramai dtg ek...taktik yg baik jgk tu...hehe

    ReplyDelete
  21. nananadya...
    ekeke...yola...blog dorg sukati dorang arrr...ekeke

    ReplyDelete
  22. ellis1989
    tu menunjukkan dorang ada keyakinan diri ek....agaknya lah... hehe

    ReplyDelete
  23. oya...
    aa aa...klu kn ngan n3 takpe arr...bole fahm lah...ni yg takde kene mengena pun nak letak gak...haha
    yola...hak memasing...ekeke

    ReplyDelete
  24. yatre...
    ekeke...ye kot...market...tp aku lbh rasa sbb ada sifat yakin pd diri sendiri ...hehe

    ReplyDelete
  25. ain...
    ekeke...aku maksudkan gambar2 pemandangan la ...ekeke

    ReplyDelete
  26. ruti...
    haha ni dia blogger laki pertama yg degil...wakaka

    ReplyDelete
  27. ni adik pompuan ruti la

    ruti tak balik smayang lg pun..kah3

    ReplyDelete
  28. uikkk...
    adik perempuan?uishhh...taknak letak gambar kat blog abang dia ke...wakaka

    ReplyDelete
  29. hoho...nasib aku tak letak gambau aku kan..ada la skali skala dolu...tapi takda la nak letak pampang front page..hehehe

    ReplyDelete
  30. rerama...
    ekeke...kalu letak pun apa salahnya...haha blog ko weh...sukati ko le... aku saje je tanya...wakaka

    ReplyDelete
  31. ╔♫═╗╔╗ ♥
    ╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
    ╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
    ╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝
    ஜ۩۞۩ஜ YOUR BELOG ஜ۩۞۩ஜ

    =)

    ReplyDelete
  32. deco...
    uikkk...camner buat eh...cantik arr... thanks... huhu

    ReplyDelete
  33. ~ hemm..aku letak gambo aku bila ader event..rasanyer mcm tadek nk letak gambo sendrik tuk entri yg tadek kena mengena ngan gambo kot..aku tak syiok sendrik pung..

    ReplyDelete
  34. ╔♫═╗╔╗ ♥
    ╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗
    ╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣
    ╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝
    ஜ۩۞۩ஜ YOUR BELOG ஜ۩۞۩ஜ

    =)

    ReplyDelete
  35. aku pompuan kan? so aku nak jawab lah keraguan ko tuh.. ermm mungkin sebab dorang nak share kecomelan dorang kot? atawpom dorang nak suh orang kenal sape tuan punye blog kot? hahahaha aku malu weyh nak tayang muke aku dekat blog.. tapi aku tayang jugak !! kahkahkahkah

    ReplyDelete
  36. alamak!! aku tayang! siap gambaq besar atas tu lagi..omaigod..aku tak terasa..hahahah

    ReplyDelete
  37. hehe aku blogger perempuan kan?
    maka aku kena jwb la ni ekk
    tp masalahnya aku x penah pun letak gambo muka haku ekeke
    macam mana tu? hehe
    confident level aku rendah la ni ekk kah3
    tp kan klu aku letak gambo aku
    x lama tu mesti aku pasang nufnang ehehe
    sbb dah x misteri dah hahaha
    x besh ehe

    ReplyDelete
  38. aku tak ckp ko ske gamba aku..haha..aku paham kot..mestilah ko ske tgk gamba2 pemandangan..takkan ske tgk aku kot..lol

    ReplyDelete
  39. chokia...
    ekeke...aku takut ko taknk letak lg gmbr2 pemandangan kat sana lg...errr...klu ada ko sekali pun takpe jer...haha

    ReplyDelete
  40. orochimarunm...
    susahnya nak eja...ekeke... yela...bagus arrr klu camtu...haha

    ReplyDelete
  41. berd...
    ko nak suruh aku puji ko ke hape ni...ekeke

    ReplyDelete
  42. nichkun
    wakaka...aku tau ko tu...ekeke

    ReplyDelete
  43. vio...
    haha...klu kat header ok kot,....haha

    ReplyDelete
  44. cik...
    haha...errr...ko pernah letak gmbr kepala ko kan..wakaka

    ReplyDelete
  45. aku buh kalau kait ngan entri jer.... tapi kalau yang buh tanpa berkaitan tu mungkin dia suka gambar tu tapi tadak en3 yang bersesuaian....... atau mungkin betoi kata ko-keyakinan yang tinggi...... tapi tak kisah la, blog memasing kan!!

    ReplyDelete
  46. cikpia...
    yela...blog memasing...aku saje je tanya...hehe

    ReplyDelete
  47. he he..... tacing pulok!!! perasaan meng-post gambar sendiri di entri adalah sangat best! cuba ko try buat lapan point 3 juta entri, semua buh gambar sendiri..... pergh!!! memang aku tak masuk dah blog nie pasnie.... sangat best!! he he.....

    ReplyDelete
  48. cikpia...
    hehe...tak emo arr...aku sbnrnya dah tahu jwpn korang...blog korang sukati korang arr...ekeke...psl tu aku ckp aku saje je tanya...klu2 ada jwpn lain...huhu dan mmg byk jwpn lain yg aku dapat...ekeke tu je...pasni ada gak soklan tuk blogger laki... hehe

    ReplyDelete
  49. akupun nak buat soalan untuk bloggers gak la...... apa nak tanya ek!!! nnti aku dah buat soalan ko pi jawab tau....

    ReplyDelete
  50. cikpia...ok ok...ko tanya...aku jawab...ekeke kalau bole jawab arrr..

    ReplyDelete
  51. EHEMMM ;P haha tak terasa ponnnnnnnnnnnnn.
    sbb tak letak gamba bebanyak :)

    -husna

    ReplyDelete
  52. yang berkait dengan entry letak la.. kalau tak berkait, tak letak kot~~

    ReplyDelete
  53. sy x suke letak gambar sy sendiri..
    kenapa yer.. sebab saya suke main sembunyi sembunyi.. sy x suke org kenal saya.. tapi saya bukan lelaki tau.. saya tetap perempuan..

    p/s : yg jenis suka letak gambar maybe nak tunjuk yang mereka ni comel kot.. maybe.. kalau x letak, org tak tahu kecomelan kite.. ye tak? :P

    ReplyDelete

komeng