Our social:

Saturday, May 15, 2010

blogger laki sila jawab...ekeke


nak tanya blogger laki pulak...ekeke termasuk aku la weh...kenapa blog korang kurang gambar sendiri...?sebab tak ensem ke hape?or sebab pemalu?

kalau aku...cam bese arr... malas nak tonjol2kan diri...nnt org kata... saje la tu... mentang2 ensem...wakaka

lagipun...faham2 jela...orang dah kahwin ni malas la nak jadi model...soklan ni lebih kepada laki bujang jela......korang taknak marketkan diri ke?mn tau ada agensi modelling nak amik ke?

blogger pompuan sila bg semangat kat abang2 bujang kita...maklumlah dorang ni kat n3 seme ganas2... tgk konsert double trouble...citer bab2 ensem ni...perghhh...klu dr side kiri ada ckit2 mcm berat pit...side kanan cam joni dip...belah atas...ada mcm david bekam...perghhh...klu dr bawah?ekeke tak taula aku...ada sorang tu letak gmbr dr belakang...tak taula apa tujuan dia,,,,ekeke tapi klu dr depan...fuyooo... tersendiri tu beb...ekkeke

abang bujang....apa lagi....buktikan ...haha ada beran???

49 comments :

  1. ish...sebab aku hensem lah..kang letak pic banyak2 orang kata nak promote muka plak
    kang orang kata,"Mentang2 Hensem Guna Kesempatan".
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. ceceh..
    laki2 humble jek tak mahu tayang gambar sendiri
    opss..
    pompuan ter-jawab pulak

    ReplyDelete
  3. sebab dok kalut cakap ensem la apa la..skali adoi..kecewa..hahahah..aci tak weh?

    ReplyDelete
  4. sorry myebuk..tp nk bg komen jugak...haha..sbb lelaki ni xske posing..klau xde pic cmne nk letak kat profile page or so on..hahak..pendpt smate2..;p

    ReplyDelete
  5. entry tuk berd ke nih wakaka
    dia kan ensem melampau
    baru tgk dia posing belakang dgn beg kepam dia dan2 aku x bley tdo weh wakakakaka

    ReplyDelete
  6. aku letak kartoon kentut. sebab aku harap sangat minah-minah tak ngorat aku. pening weh nak handle peminat ramai-ramai ni.

    lagipon bagi aku belog ni untuk penulisan kita. atau jenis-jenis duit semua tu. kalau nak market muka ke hape ke baik aku buat facebook sepoloh akaun!

    wakaka. tolun la percaye weh. ni komen aku paling serius dah ni. kerje gila ni kau tau tak! kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. hye cikbiol. jom dating dengan saya yang kacak ni. sambil kenyit mata.

    cilakak kau biol!!!

    ReplyDelete
  8. hahahaha...diorg malas r tu kang glamer mengalahkan en mario ni...huhu

    ReplyDelete
  9. ade gmbr berd kew?nak tgok..selalunya org ckp ensem ni sbnrnya dia tk ensem

    wakakakakka

    ReplyDelete
  10. fuyooo berd ajak haku dating wehhh auww auwww nk kena pakai skirt pendek ke ni bang berd wakaka ~gelak terguling2 dah ni hahaha~

    siot je ko ni kan tak baik tau ckp aku cilakak wakaka :P

    ReplyDelete
  11. hahaha..sebab diorg segan kot..ataupon memg sebb diorg xsuke tunjk2 gmbr nieh..haha..

    eh,terjawb plak..hahaha..

    ReplyDelete
  12. uhuhu..laki kebanyakkan tak suka bergambr

    ReplyDelete
  13. hahaha....sebab lelaki malas nak transfer gambar dan upload kowt..hahaha

    ReplyDelete
  14. aku malas nak letak gmbar sendiri.. sebb aku malu.. huhu

    ReplyDelete
  15. Aku mewakili jijan weh...
    err... no komen... hahha...
    kitorang pemalu r...
    bkn tanak letak gambo2 tu...
    siyes... pemalu (-_-")

    ReplyDelete
  16. hans...
    wakaka...tul tu weh...dorg selalu salah anggap ngan org2 ensem cam kita...ekeke

    ReplyDelete
  17. shazika...
    betul tu...dah lah ensem...humble pulak tu...wakaka

    ReplyDelete
  18. vio...
    mmg tak aci la weh...haha

    ReplyDelete
  19. aisyyah...
    pendapat yg sgt baik...haha

    ReplyDelete
  20. cik...
    sebab belakang dia ke sebab beg kepam dia weh...wakaka

    ReplyDelete
  21. berd...
    errr...bukan cik ni kakak ipar ko ke weh...haha

    ReplyDelete
  22. cik...
    tul tu...berd...tak baiklah weh ckp camtu kat kakak ipar ko...ekeke

    ReplyDelete
  23. berd...
    pendapat serius ko ni mmg terbaik weh...tul tu...penulisan lelaki2 ensem mmg terbaik...wakaka

    ReplyDelete
  24. jane...
    ade weh...ko cek balik n3 lama dia...ada gmbr dr belakang bersma beg kepam ngan budak jeling tu...wakaka

    ReplyDelete
  25. faye...
    haha...mana de glemer arr...wakaka

    ReplyDelete
  26. ira,,,
    haha...mmg kebykan lelaki ensem mmg pemalu weh...wakaka

    ReplyDelete
  27. hawa...
    tul tu tapi klu time posing2 seme buat muka control weh...wakaka

    ReplyDelete
  28. yatre...
    malas...sama cam pemalas ke weh...tak arr...bukan sebab malas tapi faham2 jela skrg... tenet mmg agak mcm siput...ekeke

    ReplyDelete
  29. zoro...
    bukan ko pakai topeng ke weh...wakaka

    ReplyDelete
  30. hahaha..perempuan ilex je wat muka ayu..hahahha

    ReplyDelete
  31. yusen...
    mmg weh...kebykn lelaki ensem mmg pemalu...ekeke
    especially jijan...wakaka

    ReplyDelete
  32. hawa...
    haha...ayu ke weh...haha
    laki control macho la weh...ekeke

    ReplyDelete
  33. alahai nak wat pe lah control macho kalu diri dah sedia macho..

    ReplyDelete
  34. hawa...
    betul la weh...mesti arr control bende yg kita ada... kalau takde macho tu camana nak control...huh...ekeke

    ReplyDelete
  35. ok..tak pe nak control..tp tak salah sekali sekala tunjuk rupa..abru org kenal

    ReplyDelete
  36. hawa......tul tu weh...hehe...

    ReplyDelete
  37. so tunjuk lah...hahahha

    ReplyDelete
  38. uikkk...ekeke aku ke weh...haha...segan arrr...wakaka

    ReplyDelete
  39. poyosss lah nak segan...ada yg pernah kutuk ke? ape lah..muka sndiri pun nak segan

    ReplyDelete
  40. ceh,,,,haha...pes time dengar org ckp camni... errr
    'muka sendiri pun segan...'wakaka kelakar arr ayat ni...nnt nak buat n3 psl ni lah...wakaka

    ReplyDelete
  41. hahah...blh plak..hah buat lah...meletop

    ReplyDelete
  42. haha....nanti arr...kene pikir jugak amende yg aku nak merepekkan...wakaka

    ReplyDelete
  43. heheh...g bertapa kat gunung atau gua..

    ReplyDelete
  44. hawa...ekeke...gua takde arr kat cni...bertapa dlm kolong je weh...wakaka

    ReplyDelete
  45. huh..g lh bertapa...dulu...

    ReplyDelete
  46. uiks..abes pompuan slalu tayang gmbar sendiri..
    mksdnye pmpuan mmg non-humble?
    ahaks..

    ReplyDelete
  47. wakaka..ni nak reply smpai tak nmpak msg bleh tak?
    ahaks..

    ReplyDelete
  48. pasal laki jarang berposing..berbanding pmpuan mmg photo gedik.ahaks..
    tp blog aku pn ade gmbar aku..kehkeh..
    psl aku nak org kenal aku melalui blog..tp bkn la dgn gmbar2 posing yg melampau..

    ReplyDelete
  49. rio kompom sbb beg..beg kepam itu sgguh mempersonakan wakakaka

    ReplyDelete

komeng