Our social:

Sunday, May 16, 2010

23 perkara tentang saya...haha




jum layan tag ni weh...

(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang
diri anda (tak kisah ler benda tu fakta keangan-angan
ker cita-cita ker imaginasi ker tentang ‘body’
ker awek, pakwe, makwe, blog etc.)

1.Nama sebenar kat blog? mario fernando torres gerrard

2.Lahir blog? february 2009

3.Anak pertama dari 3 beradik blog...

4.Still study? study forever..

5.Suka berforum? tak suka...suka blogwalk kdg2...

6.Minat dalam web dev, system analyst ?Minat jugak...tp tak tahu sgt...

7.Menjadi insan yang berilmu dan beriman?sure

8.Bertanggungjawab? mesti...

9.Berat?depend pada line tenet arr...klu laju memang berdesup dia load...

10.Suka seafood..?tak suke sgt..haha

11.Suka berkawan..?suka je...lbh2 lg klu tuan2 kawan blog tu klik2...ekeke

12.Tak suka kawan yang lupa kawan dan tikam belakang.?kalau dia tikam iklan...suka je...haha

13.Sukakan kekemasan means be smart.?suka kemas2 tapi kdg2 my tuan ni tak pandai nak susun2...menci tau...ekeke

14.Bila mau kahwin? dah kawin ler..dah ada anak pun ..

15.suka buang masa ?kalau blogwalk tu kira buang masa means suka arr...ekeke

16.Suka menolong orang yang dalam kesusahan.suka sangat....hehe

17. musuh ?takde kot...seme geng,,,haha

18.suka travel ? suka...terutama kalau dapat g blog2 obersi tu...

19.suka balik kampung..?suka sbb kat sana pun bole blogwalk jgk...haha

20.Awek pula? isteri ler...

21.Suka meluangkan masa depan laptop…sekarang dah jarang

22.Angan-angan : banyak...bole buat lagi satu n3 klu nak citerr...haha

23.pening tak jawab tag ni...?pening sgt,,,,wakaka

(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)

adoi...

(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan
“TAG-TAGGED-TAGGING” ni ;-)
-tak semestinya...kdg2 soklan tag mcm sama je...haha

48 comments :

  1. yes2! aku yg first! *tiba-tiba*

    ReplyDelete
  2. mula2 aku ingat cete psl blog tp ada sikit2 cete psl tuan blog haha rojak ekk lalala

    ReplyDelete
  3. memg pening..rase nk telan panadol lak pasni..muahahha..;p

    ReplyDelete
  4. cik..
    mula2 aku fikir camtu jgk...last2...aku pun pening...wakaka

    ReplyDelete
  5. aisyyah...aku pun pening....wakaka

    ReplyDelete
  6. soklan susah mengalahkan exam..hehe

    ReplyDelete
  7. hawa...mmg susah...aku kopi pes pun bermasalah jgk nak jawab...pasal tu aku takut kalu ada yg tag aku...haha nipun ada utang yg tak settle lg ni,...seme susah2 arrr
    by the way...aku masih gagal nak cari blog ko la weh...apsal tak tggl link...?sorry sis...

    ReplyDelete
  8. lo..bukan selalu datang kt blog ke? cube tgl tp cam bengong je tak tau camne..hehehe...awe punye tugasan tag pun bnyk agi tak setel...
    ni link awe http://cahayawanita.blogspot.com...

    ReplyDelete
  9. haha hawa...
    aku tau...tapi bila tgk nama hawa terus jd lupa...lps ni dah ingat dah...haha
    sorry yer..

    ReplyDelete
  10. pergh...sengal nye lah...hah ingt jgn lupa ya Mr Mario...hahah

    ReplyDelete
  11. haha...ok...lps ni tak lupa...wakaka

    ReplyDelete
  12. nama ko mmg best riyo..smua star ko ambk..heheheheh

    ReplyDelete
  13. ruti...
    ekeke...tp panggil rio dah la weh...wakaka

    ReplyDelete
  14. sama lah..ko pggil aku macherano je dah la..hahahahah

    ReplyDelete
  15. macherano???ekeke susahla weh...pggil rano je bole...ekeke

    ReplyDelete
  16. eh camne nak link..tak tau lah...so klik..dah klik..huhu.pastu blurrr

    ReplyDelete
  17. rano pun rano la..jgn radix sudah..tuh kopi..hhahhaha

    rio,letak la gambo kt akaun disqus ko nih.

    ReplyDelete
  18. Hoh!! Nama aku sebenar...
    Yusenze Aquilani Lucas Agger...

    ReplyDelete
  19. Oit!! Rano karno... wakaka...
    stevie G Rio... hahha...

    ReplyDelete
  20. wakaka yus...baru nmpk jawa ckit weh...ekeke

    ReplyDelete
  21. baekklah cik rano...wakaka

    aku dah letak tapi tak jadi arr...

    ReplyDelete
  22. skrg ni tag menaging nih memang femes... :)

    ko dah anak brape bro?

    ReplyDelete
  23. baik yus...haha errr...nak paggil ape weh...haha

    ReplyDelete
  24. rafayus benitez..ok gak weh...hahahahha

    ReplyDelete
  25. hahahahhahahahah

    adeh2 kejang rahang aku weh..
    abis nama ko rembat ...hahhhhahahahah

    ReplyDelete
  26. belanja aku makan mekdi ;p

    ReplyDelete
  27. uikkkk...susah ke weh...ekeke aku pun tak tau arr... bukan kene letak kat website kolum ke?

    ReplyDelete
  28. website colum...huhu..nth awe tak tau...heheh...ala ni dah tau mario lah link..hahahah

    ReplyDelete
  29. haha hans...panjang weh tapi panggil pendek dahla...ekeke

    ReplyDelete
  30. ekeke....jambu weh nama tu...haha

    ReplyDelete
  31. yeler..ekeke...tapi kadang2 kalu org len nak g ...tak dpt arrr...

    ReplyDelete
  32. ekeke...aku bape byk kali pes pun tak dpt arrr...haha

    ReplyDelete
  33. sumthing wrong lah tu..hhuhu..awe sengal ckt bab copmtr ni..basic jerk tau ar..nak link lalink ni tak tau

    ReplyDelete
  34. ceh...basic la konon...ekeke

    ReplyDelete
  35. patot nya ada satu lagi soalan.

    anda mata duitan? yer saya la tu.

    wakaka

    ReplyDelete
  36. aku setuju ngan biol ni. aku ingat nak cite pasal belog kau. haha.

    ReplyDelete
  37. eh2...betol ek mario dah kawen??

    ReplyDelete
  38. berd...
    haha...mane de arrr... dunia seme tu...wakaka

    ReplyDelete
  39. berd...aku pelik bila ko mula dah setuju je ngan cik...ishhh ada pape ke korang...wakaka
    aku dah pening arr...tak tau nak jawab pe...

    ReplyDelete
  40. mak ai.tak caya plak..huhu

    ReplyDelete
  41. banyak gler soklan tag nie..pening nak bace..hehe

    ReplyDelete
  42. Huhu ~ Unik la nama betul tu. Boleh ek gabung nama player liverpool :) Fan liverpool ni.. Anak nama apa? Jangan taruk nama geng liverpool gak dah ler..

    ReplyDelete

komeng