Our social:

Friday, April 9, 2010

tolong jangan menangis...

Aku pun sedih tapi tolonglah jangan menangis... masih ada lagi...
pasukan BPL dalam saingan peringakat eropah...hehe jom sokong liverpool weh...inila pasukan yang terbaikkkkk...
fan bulus,arsengal ngan setan merah... janganlah tangisi nasib pasukan anda... dah diberi peluang tapi gagal manfaatkan peluang yang diberi... kami sanggup berkorban agar pasukan anda bole menyerlah, tapi hampa...NO MORE CHANCE...OK...HEHE



16 comments :

  1. gaya entry ni mcm anda skali join main dgn team liverpool tu.. no more chance ekk..wakaka

    ReplyDelete
  2. hahha.. setan merah tunggu tanduk panjang ja.. Pool owh pool.. hahha..

    ReplyDelete
  3. embun...
    wahaha...ko pasukan mn weh...ekeke
    gurau2 je weh...

    ReplyDelete
  4. miss...
    wakaka... dorang ni belagak...
    mmg lps ni no more chance utk dorg...

    ReplyDelete
  5. chaon...
    panjang mana lg ko ndak weh... wakaka

    ReplyDelete
  6. panadol...nangis dulu baru gelak ler..

    ReplyDelete
  7. yes!!!! ade entry... wakaka... ingatkn MU je ade entry... ekeke

    ReplyDelete
  8. yus
    hahaha yus...sekrg kita dah bole bersuara...wakaka

    ReplyDelete
  9. rasa spt aku nak main sendiri je...
    geram betul la.

    ReplyDelete
  10. asal aku boleh tetinggal post ni?

    aku fanatik MU dari darjah tiga lagi.

    nak bertanding tak mario?

    wakaka

    ReplyDelete
  11. berd ko minat MU wakaka..pompuan jelah selalu suka MU ni plus mamat2 ahahaha resia lalala

    ReplyDelete
  12. tehr
    ko nak main pasukan mana weh... kalu liverpool... aku cdgkan ko ganti lucas... wakaka

    ReplyDelete
  13. berd
    liga dah nak abiss la... wel kap la weh... ekeke
    aku ofkoz la spain weh... hehe

    ReplyDelete
  14. miss...
    errr...aku baru nak ckp camtu... tak heran la dia asik tanye adik laki ko weh... wakaka
    errrr....

    ReplyDelete

komeng