Our social:

Sunday, April 18, 2010

Shopping: Perempuan memang handal

Semalam , aku pergi Sogo, kebetulan pulak ada jualan murah untuk lelaki-lelaki hensem...so, aku pun amik kesempatan soping...tapi aku tengok...
perempuan sama banyak dengan lelaki kat area tu membantu lelaki yang macam tak tahu nak beli apa termasuk lah aku...haha... sib baik wife aku ada temankan ... kalau tak memang satu hape pun aku tak beli... camtulah lelaki bila bersoping...dan aku tengok lelaki lain pun sama jugak... harapkan isteri/gepren tolong pilih2kan...kalau yang datang sama kawan-kawan tu dah macam tak betul dah aku tengok... nak beli ke tak?macam orang yang blur...
tapikan... kalau tengok kat kerusi-kerusi rehat tu,kebanyakan nya adalah dari kalangan2 lelaki... muka semua muncung sedepa... tak tau la sebab apa? pelik kan...
Soping kompleks ni sediakan kerusi-kerusi tu memang tuk kami ke hahhhh!!macam tau-tau jer..
Tapikan... bukanlah orang lelaki ni cerewet nak beli... kami cuma tak suka nak bazir-bazir... lagi satu... orang pompuan ni pun... temankan lah suami korang beli-beli baju... abis tu kalau kami ni selekeh, korang jugak yang malu...

Oklah...aku stop dulu...dah macam tak betul dah n3 aku ni...Sebenarnya banyak nak tulis tapi tak sempat... nanti kalau ada masa aku edit balik n3 ni...

Sceduled post je ni...quick update

17 comments :

  1. haha..apsal ek muncung diorang sedepa???uish..i can't imagine betapa tak macho nye mereka tuh... haha

    yeap...soping mmg sgt best...
    ala...and perlukan masa yg lama untuk servey barang yg terBAEK... uish.rambang mataaaaa....

    erm....soping mmg perlu berteman... nnti leh minta pendapat teman samada bende yg kita pilih tuh penting atau tek perlu..

    ReplyDelete
  2. huhu...iye??ada sale ke??
    haha...isnin next week mau p..hahaha
    klu org la an..rasanyee org xt'golong kot hat g belek2 bju laki 2..hehe...
    sbb sale baju pompuan pun mcm malu je nak p..hahaha..
    suka usha je..hehe..

    ReplyDelete
  3. aku x suke teman org soping hehe

    ReplyDelete
  4. haha. aku paling tak suka menunggu orang. ekeke

    ReplyDelete
  5. sijari...
    mmg kene berteman... baru dengan konfiden pegi bayar...kalu tak belum sampai cashier dah letak balik...ekeke
    muncung sebab apa ntah...wakaka

    ReplyDelete
  6. biera
    ada sale tapi tak tau sampai bila...hehe
    sekarang tak lah... nanti dah kawin...kenela temankan somi...hehe

    ReplyDelete
  7. miss...
    ko tu memang...ekeke tapi kalau orang temankan...ko ok je kan? i mean... adik ko ke...haha

    ReplyDelete
  8. hans
    tapi tak ramai...haha nanti bila dah kawin lagi arr... tiba2 dah tak penting dah seme tu... cam aku lah... hehe

    ReplyDelete
  9. berd...
    nnt bila ko dh kawin... kene tunggu jugak weh...haha

    ReplyDelete
  10. qaira,,,
    ekeke... memang kene byk bersabar...wakaka

    ReplyDelete
  11. haha mmg pun kusi2 kt tepi2 tu utk lelaki2 yg sdg menunggu psgn masing2 hahaha.. klu boleh, letak pembari skali. utk ukur pjg muncung memasing..
    tp aku rasa, ada gak lelaki2 yg asyik menunggu. sedang cuci2 mata kot2 ada awek pakai skirt/suar pender paras peha melintas kan kan kan? *ehem*

    ReplyDelete
  12. kalo bab shopping barang rumah suami saya lagi terror sampai saya x terikut. Sekejap ke sana.. sekejap ke sini. Bab beli baju dia saya okey jer.. selalu sayalah yang jadi perunding imej.. hehehe.. dan suami orang yg sporting bab shopping ni :D

    ReplyDelete
  13. arieza...
    oittt...tul eh kusi utk kitaorang...ekeke
    caittt....selalu je korang ni wrong perception kat kaum lelaki...haha

    ReplyDelete
  14. cikgu isza...
    bagusla kalau suami cikgu cenggitu... tapi jangan amik kesempatan pulak...~~lalalalala~

    ReplyDelete
  15. rio..

    bukan ke lelaki tarik
    muncung sbb dorang
    pewiitt kat aweks
    sogo..hehe

    ReplyDelete

komeng