Our social:

Tuesday, April 13, 2010

Perception 2 : Dunia Sukan

Bukan nak cerita pasal semua jenis sukan, kalau nak cerita semua jenis manala nak cukup ruang yang sempit ni... takan nak cerita pasal Datuk Nicol david atau Datuk Lee Chong Wei yang sememangnya hebat dan membanggakan negara... bukan juga hendak bicara tentang bolasepak negara yang cemerlang mendapat pingat emas setelah lama kempunan.... Aku cuma nak cerita tentang fan the big four... faham faham jela kan,,,pertama sekali kita citer pasal team...

1.Arsenal : biase orang orang tua atau budak2 tua je minat team ni... mungkin sebab ramai pemain-pemain arsenal yang muda muda tu mengingatkan zaman dia orang masa muda...ntahla...perception aku je ni...kalau salah maaf le..

2.Chealse : biasa budak budak yang baru belajar nak kenal bolasepak inggeris je minat pasukan ni... iyela... pasukan ni pun baru je menyerlah... sebelum2 ni mana ada... tapi ada jugak awek awek yang minat...tu yang pelik tu... biasa dia orang minat mamat ensem je...takan drogba pulak dorang minat... pemain pelakon terbaik di BPL...

3.Manu : macam biasa budak budak sekolah ...mungkin sebab dorang kat atas... itu je... budak budak... macam tula... dan lagi awek awek jugak sebab David bekam ada main...hehe errrr... dorang tau ke bekam dah lama takde dalam team tu... ntahla...

4.Liverpool : ini perception aku je ok ...bukan sebab ini pasukan aku... hanya yang benar-benar tau tentang seni bolasepak aje yang minat...itu jela... kang cakap lebih lebih ada yang kata aku bias...

ingat eh... ini hanya perception aku je... mungkin aku salah...

tunggu perception 3 dan seterusnya untuk mengetahui kesudahannya.. ini bukan sebenarnya motif aku hendak tulis... aku hendak tulis pasal 'perception' so tnggu sampai habis...

8 comments :

  1. arsenal org2 tua2 je suka wakaka ye ke ? hehe

    ReplyDelete
  2. miss...
    yela weh...setakat ni memang aku tak penah jumpa pun orang muda yang minat arsenal ni...

    ReplyDelete
  3. shar
    bagus2... tunggu je bila aku gulung semua n3 n3 perception aku ni...

    ReplyDelete
  4. aku minat Chelsea smnjk 5thn lepas. since aku ngn ex aku yg lps.. sbb dia sgt gila chelse sejak azali. aku pun jd terpengaruh., smpai la la ni.. wlupun aku dh xde ngn dia.. hehehe comel tak? hahaha auw! blwekk....

    ReplyDelete
  5. ceh.
    aku tak setuju!
    aku minat mu masa darjah dua lagi.
    serius.
    time tu aku minat sebab ada nisteroy.

    tapi kalau pemain aku minat messi la.

    ReplyDelete
  6. arieza
    wakaka...apa daaa... ntah2 ko tak penah tgk game bosan chealsea... tukar jela pasukan weh...aku cadangkan liverpool... hehe

    ReplyDelete
  7. berd
    messi tu dgn club mmg ok tapi bila main tuk negara...tak menjadi...pelik betul...
    nisteroy. dah tua arr...ekeke ko tukar jela pasukan lain...wakaka

    ReplyDelete

komeng