Our social:

Wednesday, April 7, 2010

lelaki pun pakai BROOCH-LUCKY DRAW from memory shop




pelik je kan...sebenarnya tak salah pun sebab...

ini adalah LUCKY DRAW je arrr... aku tak kira... aku nak masuk jugak...hahaha

kepada sesiapa yang ingin menyertai LUCKY DRAW ini perlu mengikut syarat yang ditetapkan.

1. post di blog anda tentang LUCKY DRAW
2. follow blog ini

kepada mereka yang telah memenuhi syarat di atas boleh tinggalkan comment di sini berserta link posting anda.

KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010

HADIAH-HADIAH !!!!!

1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )


4 comments :

  1. kalo ko dpt brooch, ko nak watpe??bukan ko laki ke??haha

    ReplyDelete
  2. hah bagus :) meh meramikan lagi :) kau amik duit je if menang :)

    ReplyDelete
  3. memory...
    haha aku nak weh brooch tu...

    ReplyDelete

komeng