Our social:

Friday, April 30, 2010

korang nak tak?exchange link

INI STICKY POST...UNTUK N3 BARU BLUETOOTH KAT BAWAH.AKU BUKAK SAMPAI 30 APRIL JE ARR...

aku malu sebenarnya tapi nak ofer jugak...kalau agak2 tak dapat sambutan...aku delete je n3 ni...hehe
korang nak tak kalau exchange link ngan aku...kalau nak...tgglkn link korang kat komen...aku rasa cam tak best arr link aku ckit sgt...

esok aku akan cek yer samada korang betul2 exchange link ke tak...hehe tapi kalau tak letak pun link aku... bukan aku boleh paksa pun cuma aku harap satu hari nanti link aku akan layak masuk kat blog korang2 yang glemer tu...yelah...aku tau... mungkin blog aku tak layak nak masuk lagi so korang tak letak...apa tu org kata...
tak menepati kriteria2...

36 comments :

  1. heheeh..naaakkk!! kita dh letak ur link @ my blog list kat

    http://koncokoncored.blogspot.com/


    official blog kita

    http://journey-of-red.blogspot.com

    tq :D

    ReplyDelete
  2. red
    ur blog mmg dah ada link...hehe

    ReplyDelete
  3. nak..tp masalahnye, aku takde ruang link blog org kat blog ak..
    huhu..
    tp mau..huhu

    ReplyDelete
  4. saya nak 20x!!!!!(smbl angkat tngn)

    ReplyDelete
  5. ni link aku

    www.saifulislam.com

    ko punya link aku dah letak.dari mula-mula buat belog lagi. wakaka

    ReplyDelete
  6. http://laloques.blogspot.com

    link ko kan ku ltak skrg jugak..ho3

    ReplyDelete
  7. hehhe.. link dah de la bang.. tq ye letak link.. hehhe.. promote la rio.. baru bercambah2 nanti.. hehhe..

    ReplyDelete
  8. hoh aku dh lame link ko. tp ko xpenah link aku pun. blwek!

    ReplyDelete
  9. hohoho.... seronok menambah kenalan ni..

    http://radinsah.blogspot.com/

    dah add dlm bloglist

    ReplyDelete
  10. mesti la nak..jom2 kte exchange link..hehe

    ReplyDelete
  11. exchange link 2 cene??follow 2 ke?
    sori..baru g dlm blog ni..
    ngeh3..

    ReplyDelete
  12. nak nak!!

    http://zulaikhamohdnor.blogspot.com (official blog)


    link awk ada kat http://zulaikhajunior.blogspot.com (blog utk link exchange)

    ReplyDelete
  13. Nak gak...

    http://langit-pertama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. datang bagi trafik.. hehhe.. sebok sket rio.. nanti rerame dah aja nak buat disqus tue jangan lupe aja.. hehhe..

    ReplyDelete
  15. naaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk hehheheheh

    ReplyDelete
  16. http://cikecah.blogspot.com hehehhee

    ReplyDelete
  17. nakk..nakkk..dh add link blog nie..
    blh tgk kt bwah widget super x-change link.. :)

    http://minemixs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. cam best jea...huhuhu

    http://caprienna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. nak2!..hehe..ttbe je..ni link sy: http://pepijatkaku.blogspot.com..

    *.....blog ni pun lawa juge..hehe...*

    ReplyDelete
  20. nak..nak..hehe
    mario besh!

    singgah jap lawat
    riooo..hehe

    ReplyDelete
  21. nak jugak menyebok lagiii...

    http://rerame-ungu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. hahahaahha berd bongok!
    kah3x~

    abg marrio..kite punye tk yah lah kan
    abg mario dah hapal pon

    muahahhahaha

    ReplyDelete
  23. uikk..baru nampak ni..boleh 2 link? hehehe...

    cikmin.com

    kasehabadi.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nkjugak...
    personalsatzimzone.blogspot.com

    tq.. i'll add ur blog too...

    ReplyDelete
  25. malu plak nk exchnge link dgn en mario. sapa lar sy..

    ReplyDelete
  26. hye..
    ni link sy
    yayaskodeng.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. jum xchange link :)

    http://ambooyats.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. kasi link jer lah kan?
    aku dah lama link ko dkt blog aku
    hahahaha

    ReplyDelete
  29. nak link dengan bro mario juge la

    http://shilang-smart.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. em....tq letak link..tapi mimi nanak kawan tau...

    ReplyDelete

komeng