Our social:

Wednesday, April 28, 2010

K.I.T.A astro ria




Inilah salah satu sebab aku menyampah tengok cerita melayu kat tv or panggung... korang bayangkan lah kalau...pelakun untuk watak budak2 sekolah menengah dilakonkan oleh pelakun pelakun tua... memang macam #### je kan... dah macam budak sakit mental dah aku tengok punyalah dorang nak jadi macam budak sekolah menengah...tak real langsung...
lain kali cari lah pelakun yang sesuai dengan usia... kalau yang dah tua2 ni berlakun... dah lah skrip macam hampeh... punyalah nak tunjuk nakalnya budak2 kampung sampai dah jadi tak real...kenakalan tu hanya sesuai tuk dak2 sekolah rendah... peliklah aku... nakal dak sekolah menengah... lainlah weh... wahai penulis skrip... cubalah tanya betul2 otai2 camana nakal dak2 belasan tahun ni kat kampung... setakat mandi sungai...terlompat sini sana... kan ke mcm dak kecik...aku dulu sekolah menengah manalah terlompat sini sana... ngok betul skrip dia...dahlah... malas nak cakap lagi...korang tengok lah sendiri...

btw...aku terrrrtengok citer tu...hehe

aku pasti akan ada the movie... memang tak laku lah citer tu... takde sapa nak dnolod...hahaha

20 comments :

  1. cite apa tu mario.
    aku tak tengok.

    ko jangan nak cakap rosyam nor jadi pelajar tingkatan lima.

    putus sahabat kang!

    ReplyDelete
  2. haha berd...ntahla weh...aku tak kenal pun pelakon2 dia...
    eerrrr... rosyam...ekeke

    ReplyDelete
  3. Aku x tgk... n atas nasihat ko (nasihat ke ni..) aku xkan tgk...
    Mekasih diucapkan...
    Huhuhu...

    ReplyDelete
  4. weh, citer apa tu??? habaq mai skit. tp mmg la citer melayu skang ni cam hampeh pun ada .=(

    ReplyDelete
  5. hapuskan cepat rompak.. download yang ori.. hahha.. cite pe rio..? tetiba je nie.. hahha..

    ReplyDelete
  6. marah betul kamu ni..hahaha.mane pun drama low budget kot...

    ReplyDelete
  7. hye rio.. marah bebenor ni nampaknye... tp kan, memang lawak la kalau dah besor belakon jadi budak.



    errr.. tp kaisara comel lak (dalam kisah kaisara) hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..memang x sesuai ...euuuwww ;p

    ReplyDelete
  9. ni bkan cite tuala wanita tuh ek..hahahah

    ReplyDelete
  10. wah...melepaskan geram nampak :)

    ReplyDelete
  11. hehe weh aku ingat dak2 kg sek men mmg camtu..klu ko x gtau mmg aku x tau..ni la akibat x dbesokn di kg2 hehe

    ReplyDelete
  12. langit...ekeke ni bukan nasihatlah weh tapi mmg tak rugi pun klu tak tgk citer ni..huhu

    ReplyDelete
  13. izan...memang pun citer melayu skrg ni hampeh... ni citer hape pun aku tak tau... tertengok pulak ari tu...haha

    ReplyDelete
  14. cha'on
    haha... donlod yg ori...wakaka
    entahlah cha'... aku tertengok...ekeke

    ReplyDelete
  15. hentakbelipat..aku bukan marah weh... aku geli tengok citer tu...haha
    low budget pun buat arr logik2 ckit...huhu

    ReplyDelete
  16. zulaikha...
    bukan lawak lagi dah... meluat aku tgk...haha

    errr...kaisara?ntahlah...aku tak tengok citer tu...huhu

    ReplyDelete
  17. redlinda...haaa... ko sorang je setakat ni yg sokong aku...ekeke

    ReplyDelete
  18. ruti...
    errr...ntahlah weh...ekeke

    ReplyDelete
  19. roslina...
    bukan melepaskan weh...meluahkan je...hehe

    ReplyDelete
  20. cik...
    haha... cepat sgt ko ni terpengaruh...ekeke
    nmpknya ko kene tgk citer yg perlu ada org dewasa kat sebelah ko ni...ekeke

    ReplyDelete

komeng