Our social:

Friday, April 30, 2010

Keyword minggu ini

ni haa...aku dedahkan lagi keyword minggu ini untuk blog aku... korang nilailah sendiri...








16 comments :

  1. celaka.

    aku tak paham. asal keyword aku kosong.

    tak de pape.

    ni memang tak patut weh.

    camna nak ada bende ni rio???

    ReplyDelete
  2. mario. kau memang handal lah bab-bab ni. ajar aku la sikit. aku tak tahu apa jadah semua pasal nuffnang ni.


    wakakakaka!

    ReplyDelete
  3. uish.. banyak gile cite pasal adamaya..

    ReplyDelete
  4. haha berd...keyword tu dtg dari visitor yg cari dr google or apa2 search engine...ko punya visitor dtg dr bloglist or chatbox...psl tu keyword kosong...pasal tu otai blog kata buat n3 mesti guna keyword yg mostly org mungkin akan cari...nnt aku buat n3 psl benda ni tp aku pun sbnrnya tak pandai jgk...ekeke

    ReplyDelete
  5. nuffang ni agen iklan je weh...hehe aku nak citer pun pjg weh... nnt arr kalau rajin aku cuba buat khas tuk ko...hehe

    ReplyDelete
  6. haha chao'on...tak banyak senornya...kalau pakai keyword lain lagi banyak tapi kalau aku guna mungkin aku kalah sebab blog aku pr 0...wakaka so kena guna yang lain ckit tapi still ok jgk arr... haha

    ReplyDelete
  7. haha. istimewa giler aku. ekeke.
    terbaeklah.

    weh nanti kau dah kaya jangan lupa aku la. nak merasa jugak sipi-sipi berkawan dengan orang kaya ni.

    wakakaka!

    ReplyDelete
  8. mcm blog ustaz2 je

    ReplyDelete
  9. ni utk blog yang mana satu..ada nampak ada stu lg blog..yg tu eh..

    ReplyDelete
  10. ye berd...ko memang istimewa,,,,wakaka

    earning aku ciput je weh tapi setakat nak banje2 ko...ok je bro.. ko balik mesia ko sound kat aku...hehe

    ReplyDelete
  11. cik...
    wakaka... nnt aku bg tau rahsia kenapa aku buat bende tu...

    ReplyDelete
  12. solehah...
    tu untuk blog ni ler...yang lagi satu tu untuk join contest2...wakaka

    ReplyDelete
  13. maknanya blog ko ni byk memberi manfaat kepada org lain. bgs2

    ReplyDelete
  14. izan...mudah-mudahan gitula ...hehe

    ReplyDelete
  15. sejuk perut ibu mengandung. haha..

    sopan betul keywords kat blog ni.

    ReplyDelete
  16. haha pink...musti la weh...ekeke
    errr...perli nampak....

    ReplyDelete

komeng