Our social:

Tuesday, April 20, 2010

KATA SEMANGAT BAGI QISA YANG TENGAH TENSEN




Giveaway lagi... sapa nak join sila klik sini hadiah sangat menarik... Rainbow Shawl dari Qisadapolka Its worth RM15... ok la weh... kalau student buat hadiah harga camtu kira dia ni kira kaya jugak arrr...dia cuma nak kita bg kata2 semangat kat dia dan student2 yang sedang sibuk amik peksa skrg ni... so... nila kata2 semangat dari abang Mario utk korang semua

mak belikan pen bukan untuk buat pusing pusing atas tangan tu tapi gunakan untuk belajar ... ayah jadi penjamin pinjaman PTPTN bukan untuk enjoy enjoy tapi nak bagi u all senang dan tak susah hati takde duit nak bayar yuran...
jadi...
janganlah susahkan hati mereka... kita dah banyak menyusahkan hidup dorang dgn perangai kita.... senangkanlah hati mereka dengan kejayaan... dorang bukan nya nak duit anda,,,, dorang cuma taknak korang susah mcm dorang...


dah pegi amik pensil ngan pen terus g belajar,....haha

4 comments :

  1. thanxs join..
    ayite..
    amek pen pensil je ke..
    buku sy mane..kekee

    ReplyDelete
  2. sebab syrat dia tak cakap pun pasal buku...haha

    ReplyDelete
  3. hheeheh.. comel jugak nasihat itu :D

    ReplyDelete
  4. red
    uikkk...comel jgk ke?ekeke

    ReplyDelete

komeng