Our social:

Friday, April 30, 2010

Ini Bukan Tips 2




aku sambung balik tips eh... siri bukan tips aku ni... kali ni aku nak story pasal lagi tips dari otai yang kita tak mampu nak buat...bole je buat tapi sebab kita ni sibuk...berjalan-jalan dengan lajunya...kita lupa nak komen-komen sebab rasa tak penting...
yer lah... buat apalah kita nak komen blog orang kan... buang masa je...lagipun bukan best pun n3 dia tu...lagipun bukan dia nak komen blog kita pun... ishhh... lu sapa gua nak komen2...hahaha kelakar lah lu ni...n3 camni gua nak komen...buat per... baik gua komen blog otai...boleh gak gua tumpang glemer kat situ... blog lu blog hampeh...

camtulah antara komen2 dalam hati korang yang aku dengar pasal blog aku ni...hehe tapi takpe je kalau korang nak cakap camtu... sebab aku just nak cakap je pasal tips yang otai bagi... komenlah blog yang ada ramai peminat... tapi bagi aku... aku pegi je komen blog2 orang...sekarang ni lah...cuma sejak 2 menjak ni aku kurang on9...sebab tu aktiviti komen dah kurang but pasni aku kalau ada masa akan mulakan projek komen2...penting ke komen2 ni...
penting lah weh...bukan apa... kalau kita buat n3 pastu ada orang komen2 mestilah kita senyum2...ishhh ada gak yang baca n3 aku...cuba korang tulis panjang2 pastu orang senyap je...mesti boring jugak kan...yelah... aku taulah ada gak yang tak suka komen2 ni...gua peduli apa takde orang komen... gua buat n3 bukan nak suruh luorang komen2...hahaha

sebenarnya kan... komen tu penting sebab biasa pengomenlah yang selalu lawat blog korang...penting tak?pentinglah kan...kalau korang main iklan...pengomen adalah orang2 yang penting...kalau ada yang komen2 tu...cepat2 masukkan dalam bloglist korang tau...sebab dia adalah orang2 yang baca blog korang dan suka dengan blog korang...dan jangan lupa untuk balas .Alaaa... kalau blog otai citer pasal korek hidung pun berebut2 korang nak komen... cakap dia korek hidung ada style lah... apa laa... pengomen blog kita adalah VIP...ok.jangan sia2kan masa dorang...jangan nak sombong / eksen pulak cam otai2 yang ntah datang ke tidak blog korang tu...hahaha

nanti aku tulis kenapa aku guna disqus...sorry kalau disqus ni lambat load...

errr...kalau aku belum komen2 blog korang... bgtau ok...hehe kadang2 aku terrrrlupa...

17 comments :

  1. hahaha. betol-betol.

    biasa pengomen ni la yang akan masok belog kita hari-hari.

    tiru mario ni hah.

    peminat ramai. sana sini orang dok kecoh kata mario hensem.

    kehkehkeh.




    wooohhhoooo!

    ReplyDelete
  2. Gitu ek...
    Ok la, aku nk komen...

    Aku ni jenis suka je baca entry org, tp jarang komen...
    Sbb ape yg aku nk ckp, ader org dh ckp dulu...
    SO aku senyap je la...

    Dan aku tak suke ckp skadar skerat dua, atau ulang blk aper pengkomen laen ckp sbb takot blogger tu igt aku ni pkai maen komen jer, padahal tak baca pn entry tu...

    Tp pasni aku akan cube komen utk menggembirakan hati blogger t'sebut..
    Thanks 4 da info...

    ReplyDelete
  3. haha berd...tapi kat blog ko ramainya komen...jeles2...hehe

    ReplyDelete
  4. langit...hehe tak semestinya komen kat cni weh...ekeke
    kat cni takpe je klu taknak komen sebab rio cam rasa tak lama je nak berblog ni...huhu

    ReplyDelete
  5. huhu. lagi satu. cepat masuk SEO.
    cuma kadang2 kena tengok entri lah juga. kalau org tuh cakap syok sendiri. takkan nak komen "eh, u ne syok sendiri" plak kan.

    jd, kebanyakannya terpulang kepada reader itu sndiri, thanks for the tips:)

    ReplyDelete
  6. ye billet...tu salah satu cara nak masuk SEO pasal tu dorang ramai berebut nak komen kat blog otai...tapi sebenarnya... tu datang kemudian... yang penting trffc tetap... bukan trffc kadang2...ntahlah...hehe agaknya la...hehe

    ReplyDelete
  7. aah..lebih terharu jika ada yg komen (bernas) kt entri kite...:D

    ReplyDelete
  8. aa aa kan red...tapi kalau yg komen ala-ala berd tu pun ok gak...wakaka

    ReplyDelete
  9. bukan banyak pon. orang sama je. siap buat chat dalam tu. celaka.

    aku skang suka buat setan kat belog orang.

    bhahahhaha!

    ReplyDelete
  10. haha berd...ko tu memang tapi aku memang tunggu pun komen dari ko... cara ko ni ok berd... klu ko sll update blog ko ,aku rasa ko akan jadi blogger populer...wakaka
    siyes bro...hehe aku tumpang glemer ko la ek...

    ReplyDelete
  11. haha berd...ko tu memang tapi aku memang tunggu pun komen dari ko... cara ko ni ok berd... klu ko sll update blog ko ,aku rasa ko akan jadi blogger populer...wakaka
    siyes bro...hehe aku tumpang glemer ko la ek...

    ReplyDelete
  12. tau x pe mmg lembab arr loading weh pastu leceh arr nk komen byk2 entry satu2 dia masuk heh :P

    ReplyDelete
  13. haha cik...nnt aku bg tau kenapa weh... btw thanks sbb terus bg sokongan...walaupun senornya ramai gak yg dah putus asa nak komen2 kat cni...tgklah camana nnt... aku test sebulan bende ni....hehe

    ReplyDelete
  14. Ape maksud "rio rasa tak lama je nak berblog ni...huhu". Jgn pkir nk bt bukan2.. Evryday aku baca blog ko tau...

    Lgpn x byk blog yg aku follow...
    Yg menarik perhatian je weh...

    ReplyDelete
  15. uikkk...takde maksud pape pun weh...cuma kadang2 bila rasa dah addicted sgt...rasa cam delete je blog ni...

    ReplyDelete
  16. KO delete blog ni, aku rompak pangkin ko...

    ReplyDelete
  17. uikkk...tak delete arrr... maybe rest je...hehe
    jgn curik weh...mahal tu...huhu

    ReplyDelete

komeng