Our social:

Sunday, April 25, 2010

Disqus comment on blog




Aku dah intergrate komen guna disqus...korang bila lagi? tapi aku tak tau samada ini akan ,,,
menyenagkn korang atau tak tapi mmg senangkan aku untuk reply... tu jela yang aku nmpk... lain2 akan menyusul... semua ni untuk senangkan aku dan korang... pasti pembaharuan yang dibuat adalah utk dinikmati bersama....bak kata abang gerrard.... win-win situation...


20 comments :

  1. kau tak pe ramai peminat.

    ekeke

    ReplyDelete
  2. mcm mna nk gna disqus ni en mario?
    apa faedh de?

    ReplyDelete
  3. haha berd...tu jela ko ni...bape kali nak cakap...takde arrr... blog aku tak mcm blog ko ada ramai pengunjung tetap... tu yang penting

    ReplyDelete
  4. banyak faedahnya...nanti citer kat n3 baru...hehe

    ReplyDelete
  5. aku pon guna disqus

    ReplyDelete
  6. rio, nanti ajar skali cara nak letak kat blog ea.. =) tq.

    dulu pernah guna intensedebate..tp cam xbest je.. (ke zu sorang yg rasa x best?) =D

    ReplyDelete
  7. rmai org komen sesuai ler pkai disqus komen ni..

    ReplyDelete
  8. waaaaa/..bro pun dah terjebak ngan disqus ek...hehehehcaya lah..i like!

    ReplyDelete
  9. Malu bertanya kawan, sesat cari jalan pulang... disqus, disqus jugak... vc bile nak kuar... ekeke...:}

    ReplyDelete
  10. saya nak comment..saya pon wat tempat komen baru..nanti dtg la maen2 komen kat umah saya ye...cube tengok cop sirim jarideco tuh,cantik kan? ((terima kasih))

    ReplyDelete
  11. shazika...bolehlah ko kongsi kelebihan2 guna disqus ni ek... aku baru guna ni so kelebihan dia tak bape nmpk lg...hehe

    ReplyDelete
  12. zulaikha...aku cuba arr nnt ajar tapi dia senang je arr nak pasang...
    intensedebate tu hape?aku tak tau so tak bole nak bg pendapat... nnt aku cek...bolehla banding2kan...

    ReplyDelete
  13. ajuera...
    tak semestinya...nnt aku bg tau knp aku psg bende ni...

    ReplyDelete
  14. jejari...ok ok... nanti akan bermaen-maen disitu...haha

    ReplyDelete
  15. tunggu entry akan datang...hehe btw... ada win-win kat situ...

    ReplyDelete
  16. yus...ekeke... aku ingat ko dah lupa...

    ReplyDelete
  17. rerama...
    ye arr...aku nak terjebak...dulu2 rasa malas nak pasang sbb rasa mcm susahkan orang nak komen2 tapi sebenarnya ada win-win situation .. nnt aku war2kan...hehe

    ReplyDelete
  18. satu je aku x kenan mende alah ni bile aku komen ko reply mesti masuk lam email haha

    ReplyDelete
  19. cik...
    tu ko bole select samada nak antar kat email ke tak...

    ReplyDelete

komeng