Our social:

Thursday, April 22, 2010

Aku dah gila...




hahahaha...aku memang dah gila sekarang...tapi aku frust bila...
aku nak komen....bukan main manyak page aku kene bukak...
aku gila nak komen2 la weh... tolong lah buat popup komen pastu buang arr word verification tu... jgnlah takut ada spam ke hapa...korang tu bukannya artis... kalau nak approve dulu pun takpe jugak...aku boleh terima...
tu jela... kalau yang popup aku singgah...aku akan komen...
tu jela nak pesan...hahahaha

24 comments :

  1. aduh.. terkena den.. hohho.. xpela.. sy bukan artis.. tapi saya kawan mario.. hahha.. sesetengah tue susah nak komen sbb veri die tue tak kluar full.. kadang2 kene tekan enter baru bleh masuk kotak tue.. ehh... ape aku cakap nie.. macam belit2 je.. hahha..

    ReplyDelete
  2. c.i.s..!!!
    ha.ha.ha

    ingatkn ko da gila coz oberdos rio.
    ahhaha

    ReplyDelete
  3. cha...haha mmg susah weh...tp kdg2 bukan salah dorg... tu kes tak tau nak set la tu...

    ReplyDelete
  4. panadol...
    hehe... ko nyer komen2 tu pun sama arr...cpt arr tukar...huhu

    ReplyDelete
  5. hahaha ermm popup yang camne ney? tak paham.. waaaaaa

    ReplyDelete
  6. sis nye bro x penah komen pun ahahahhaha

    ReplyDelete
  7. Bagaimana pula dengan saya wahai en Mario yg baik budi perketi..

    ReplyDelete
  8. NichKhun
    setting--comments--select pop up window

    pastu disablekn word veri... hehe

    ReplyDelete
  9. mimi
    susah bangat sis...klu line teruk terus tk bole komen...hehe

    ReplyDelete
  10. huhu..orgnyee dulu bila nak komen kena bka page baru..pastu tertny2 nape org len bleh je wat asingkan komen(pop up)huhu..kan xtau bab blog ni..hehe..pastu..tny org..baru la senang kit keje..hehe

    ReplyDelete
  11. kadang2 tu dah semangat da nak komen blog org.. tgk2 word veri tu x kuar abis2. huhu..

    ReplyDelete
  12. biera
    tul tu...skrg baru best nak komen2...hehe

    ReplyDelete
  13. zulaikha
    betul tu...klu tenet lembab...terus tutup je kan...hehe

    ReplyDelete
  14. hahaha...bgus la anda..btol2..kte skong..! spe2 yg nk kte rajin komen..wat la popup ke pe2 ke..senang, mudh, pntas & cepat..hahahha..:p

    ReplyDelete
  15. betol-betol.

    aku paling menyampah kalau ada verification tu. dah la intenet aku lembab. at least buat approval tu tak kisah la jugak

    ReplyDelete
  16. nuraisyyah :betul kan...kadang sampai berpage2 nak komen...tu yg malas tu...hehe

    berd : hehe bukan tenet ko je lembab weh... cni pun sama... haha

    miss : apsal la ko dah senyap sekrg...

    ReplyDelete
  17. dah lama aku ikut nasihat ko tu. sejak azali lg. word verification tu mmg selalu merimaskan ramai org =)

    ReplyDelete
  18. t0l2..dah la inntrnt mcm apa..lg2 gna broadbnd nie..nak kena loading satu2 wat rs mcm xde mood nak comment

    ReplyDelete
  19. haha gila komen takpe jangan gila kucing. ehh terkutuk diri sndiri T__T

    gila komen takpe sangat tapi ada satu blogger uhh gila word vertification hahahaha. kalau ada mende tuh dia nak tgok word ape yang keluar pastu kalau best dea gelak sensorang pastu siap promote lagi yang word vertifi ni best

    aishoo sadisss gila

    ReplyDelete
  20. izan
    haha...bkn nasihat akulaa... pjg2kn nsht org kat aku senornya...

    roslina...
    tul tu...bkn broadband je...stimix pun kdg2 bt aku bls nk komen2...hehe

    husna
    haha...mmg gila arr kalu gila word tu...ekeke

    ReplyDelete
  21. @hani

    kat sini ko komen...sib baik terperasan tau

    ReplyDelete

komeng