Our social:

Tuesday, April 6, 2010

Aku Benci Politik!!!




Pernah dengar tak...lompat kem...tikam belakang...bodek membodek...dengki-mendengki ...tipu-menipu....ckp tak serupa bikin..lalang....gula-gula...cakap belakang...
bosan kan...mmg politik membosankan... benci aku dengan politik2 ni...tapi bukan politik yg nk jadi wakil rakyat tu aku nak story... politik ada kat mane2 je...dari sekolah...univercity sampaila kat tempat keje...
Sekarang kat mana2 blog aku pegi...ramai yang tulis final assignment la... nk g praktikel la...ada yang sibuk g interview nak keje so aku nak bg tau la...bila dh keje nnt... politik ni ada je... memang sakit hati la bila kita yang tak pandai nak buat seme2 tu asik kene je kan...tapikan... bila dah bekerja tu... jgn la korang buat pulak politik busuk ni...memang mungkin korang akan berjaya tapi sampai bila?aku pasti takan kemana punya kalau korang amalkn bende ni...
Hidup ni bukan nye lama... tak baik buat orang camtu kan...what goes around comes around...ujian bukan dtg dengan kesusahan je... kesenangan pun satu ujian jgk... jangan lupa tu...
macam bese...nak tulis panjang tapi malas...fkir2 la sendiri yerrr...

12 comments :

  1. hehe fhm2 penah gak kena, dok tolong member wat keje sbb kesian alih2 dia g ngadu kt bos beso yg kite x de keje tu psl siap boleh tolong dia wat keje erkk..ade ke patut? haish then contract keje kite pun ditamatkan huh..tu la psl plg benci nk keje pejabat2 nih selalunyer dorang2 ni plg suka wat politik..aisey..erk tp x semua la kot ntah

    ReplyDelete
  2. miss
    camtula kehidupan...kadang2 nmpk baik didepan tapi kat belakang mcm s###...aku mmg benci org2 camni... mmg tak seme camtu ... ada la ckit2 tapi pasal ckit tu la yang buat kita sakit jiwa... haha sib baik tak gila...ekeke

    ReplyDelete
  3. adoi. aku memang tak arif bab-bab kerja ni. tak masuk lagi. tapi baca post ko ni macam shit je kerja esok-esok.
    aduyai.

    chill bro.

    ReplyDelete
  4. skrg ni. bkn dlm dunia keja je ada politik sana sini. dlm uni pun byk. huhuhuh

    ReplyDelete
  5. berd...
    hehe kalu2 geng2 doc... tak tau la aku weh... hehe ni citer geng2 bawahan je arr...

    ReplyDelete
  6. arieza
    tula... kat mana2 ade je kan... bosan aku ngan dorg2 ni...

    ReplyDelete
  7. Ak pon x ske..tp kna gak amik thu sbb ak kje gomen..huhu

    ReplyDelete
  8. juera
    hehehe keje gomen kn amik tau eh... bgs22

    ReplyDelete
  9. uncle limau
    yerrr...mmg bosan tapi kn amik tau jgk...hehe

    ReplyDelete

komeng