Our social:

Sunday, April 18, 2010

Achik Spin Meninggal dunia

Aku harap tak terlambat untuk aku ucapkan takziah pada keluarga dan peminat Allayarham Achik Spin....Al Fatihah untuk allahyarham dan semoga rohnya dicucuri rahmat.Aku taklah minat ngan kumpulan Spin tapi mengaku ... masa lagu bola-bola api keluar kat radio dulu .... ternyanyi jugak bila tiba part bola-bola api tu...
Lagi satu yang aku ingat adalah bila timbul isu banyak groups yang muncul dengan pangkal huruf 'S" , antara contoh yang aku ingat adalah Spring, spoon, scoin, spin, scan, dan terbaru ...Sepah...
Balik ke cerita Achik spin ni atau nama sebenarnya Abdillah Murad bin Mohd Sharir selain dari menyanyi dan berlakun beliau juga ada memiliki sebuah kedai buku... dan aku sememangnya hormat dengan orang orang bisnes ni. lebih-lebih lagi yang meniaga buku-buku ilmu ni...

#quick update je ni ...pakai wifi kat kedai makan iran... haha

8 comments :

  1. bile tgk bini arwah kt melodi gtau yg arwah ada kol sblm xsiden suruh siap2 nk bwk g satu tempat sedih la plak..anak dia tggu bpk dia..alahai..

    ReplyDelete
  2. aku tak tengok melodi tapi sedih jugk bila bayangkan ek... Al-Fatihah untuk beliau..

    ReplyDelete
  3. Peringatan utk yg tinggal.. sekurang2nya dosa dia dgn kita dh terampun....kita?

    Salam ukhwah! :)

    ReplyDelete
  4. qaira...
    tula pasal...kita kene saling ingat-mengingati,,,

    ReplyDelete
  5. syahrul
    yer...al-fatihah untuk arwah..

    ReplyDelete

komeng