Wednesday, March 31, 2010

Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv



Ini sticky post,sila scroll bawah untuk post2 baru..





Saya telah dipaksa...harap2 paksaan ini akan mmberi kemenangan kepada saya..


ntuk melayakkan nama anda dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah, anda hanya perlu buat perkara-perkara berikut:

1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.

2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...

3. Sila nyatakan referer atau orang yang memaksa anda bagi cabutan bertuah ini.Pink

4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm

5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.

6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )

Senangkan nak menang hadiah...jadi apa tunggu lagi...

8 comments

March 15, 2010 at 2:20 PM

kenapa gua gunakn gantinama say?wakaka... asal dtg dr sana je mesti guna saya... aneh... ekeke

March 15, 2010 at 2:21 PM

hehehhehehe.. biasa tu bro tukar kata ganti nama.. hehhehehehe

March 15, 2010 at 3:32 PM

kawie...
bro......ekeke

March 15, 2010 at 3:33 PM

pink
ekeke...u my referer tau...ekeke

dtg dr mana lagi...klu dtg dr blog u la...ekeke

March 15, 2010 at 8:39 PM

rajin2 lalala

March 15, 2010 at 10:44 PM

miss
ekeke untung2 bole dpt hadiah arrr... wahaha

March 31, 2010 at 4:48 PM

aku tak join tp nak mng~
bley?

March 31, 2010 at 5:29 PM

ayu
bole kalu ku yg buat...haha

Post a Comment