Monday, March 15, 2010

how to make your nuff floating

Ada ramai yg tanya aku camner nk buat...sbb aku dah lupa aku amik kat mana... terpakse le aku buat totu konon2 terer sgt...wakaka




untuk pembesaran menggunakan silikon, sila klik gambar

korang amik kod ni ...mskkn code skyscrapper korang...kalu nk code aku pun bole...mintak je ... ok...pastu add kan kt gadget...pilih html...pastu takan nk cietr lg...ekeke

klu nk ltk belah kanan tukarkan left dlm kod tu ke center...wakaka...tu pun nk ajar ke weh...kalau nk ltk atas pun camtu jgk...pandai2la korang ubah sendiri...janji aku dah bg code ni...

ada kesilapan kat atas tu tp tak mengganggu pun so aku mls nk betulkn...wakaka

klu tak jadi...jgn mara aku...wakaka



9 comments

March 15, 2010 at 8:39 PM

baik nanti aku cuba letak wakaka

March 15, 2010 at 9:08 PM

mario suke gelak
thnks btw

HAHAHA

March 16, 2010 at 12:04 AM

just add html atas ni bawah kod skyscrapper tuh ke..??
okayss..TQ for the info..

March 16, 2010 at 11:51 AM

miss
nnt aku cek...ko tk letak...siap!!!ekeke

March 16, 2010 at 11:52 AM

perl..
eh...ye ke aku suka gelak...?mn de

March 16, 2010 at 12:02 PM

lady...
errr... masukkn kod skyscrapper tu kat dalam code tu...

March 16, 2010 at 7:09 PM

kena wt ni.
org kaya da ajar da.

wakaka

March 16, 2010 at 7:16 PM

berd...
wakaka

October 31, 2010 at 1:33 AM

xjadi pun...hurm...lom mahir lagi kot...anti la omu wat semula...

Post a Comment