Friday, March 5, 2010

Giveaway From New Zealand

Cam biase...saje nak support kawan-kawan...hehe

syarat2 dia senang je weh...meh la join...

Syaratnya:

1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.
2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.
3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).
5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

tak buat n3 pun takpe tp buat jela...ada gak update...hehe