Friday, March 5, 2010

Giveaway From New Zealand

Cam biase...saje nak support kawan-kawan...hehe

syarat2 dia senang je weh...meh la join...

Syaratnya:

1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.
2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.
3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).
5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

tak buat n3 pun takpe tp buat jela...ada gak update...hehe


9 comments

March 5, 2010 at 12:27 PM

mmg rajin kagum2

March 5, 2010 at 12:27 PM

1st lg wakaka

March 5, 2010 at 3:47 PM

misss...ko mmg cpt...tu yg aku segan tu...
mn de rajin arrr....support kwn2 je...mukan nk hadiah pun...

March 5, 2010 at 4:03 PM

mmbe geng2 nw zealand.
trbaek la ko mario.

March 5, 2010 at 4:20 PM

berd...
geng2 aku mmg jauh2 beb... termasuk jordan...ekeke

March 6, 2010 at 7:31 AM

nanti kita k0nsi erk hadiah tu..

March 8, 2010 at 7:26 PM

shar
bole je weh...ekeke

March 8, 2010 at 11:38 PM

Macam menarik, nanti teman kepohkan.....

Post a Comment