Tuesday, March 16, 2010

Aina : "Wedding Contest"



untuk masuk contest ni...sila click gambar



Hahaha...aku dah janji nak masok...kena la masuk kan...ekeke walaupun dah tau tapi takpe arr...support kawan2...ekeke pasni mmg aku dh takut nak janji...ok camni... aku ni biase kalu g umah orang kawin kan...hulur ler kertas warna ...merah sekeping...ekeke...tapi cik Aina ni tgk macam maintenance tinggi ni...ekeke takan nak bg warna merah kan...kene la bg warna warni haha... mmg tak mampu la aku kan...so...camaner?


Aku perlukan pertolongan dari folower dia yg ada 1,276 tu untuk bagi sorang rm10 so aku dah ada rm12,760... haha cukup tuk bg hadiah dak mentenen tinggi ni....wakaka jgn mara ye cik aina...haha... byk kan...apa aku nk buat?aku nak hantar dorang honeymoon kat Autralia...hehe sebab ape Australia... sebab negara tu yg aku nk pegi...abis tu sebab knp antar dorang...ekeke baca sampai habisss...wakaka sebab dia nak plg kurang 100 perkataan...terpaksa la aku tulis panjang2 kan...haha

jom tengok apa activity yang aku dah atorkan utk dorang...
cik aina bangun pagi...eh tgh hari ehem ehem takan pagi2 dah bangun kan...ekeke sementara abang dia tido lagi tu ..maklong la penat...ekeke... penat naik flight la weh...apa daa korang ni...ekeke...bolela main2 dulu ngan kanggaroo kat tepi pantai...ishhh ... best nyerrrr

dah la tepi pantai...belakang hotel...view dia...korang tgk la...ish ish... sapa taknk pegi kan... untung2...haha
mmg mendamaikan la...sesuai je kan utk berhoneymoon ...ishhh... rasa mcm nak pegi laa...

romantis nye....


bole je nk mandi laut tapi kalu ada ikan jaws jgn salahkan aku...wakaka


layan jela gmbr2 ni...mmg best kan...sbnrnya byk activity bole buat tapi rasa mcm malas nk tulis lg...wakaka
sebab tula aku mls nk msk contest tulis2 ni...ekeke aku tak pandai nk tulis2... cik aina harap dpt terima penyertaan aku ni tau...haha

BTW untuk follower dia tu bole tak korang upkn lagi rm5 je sbb aku ingat nak survey tempat2 tu dulu la...yela kalu ada ikan jaws...bole la aku p bunuh dulu...ekeke dan aku perlukn sorang tuk temankan aku.....sila bg nama yer yg berminat tu...errr...tuk dijadikan umpan ikan jaws tau....wakaka








10 comments:

Cik aiNa said...

hak3, takde2 idea pun tergelak sensorang aku baca entry neh..hahaa. ye kan..sorang RM10, dah RM12,760..giler best!

Mario said...

cik aina
ekeke bestkan...kalu dorg bg sure lps nk g jalan2 ostolia...ekeke

mimi said...

em....tumpang baca nie...

Mario said...

mimi...
ekeke...amacam?bole menang tak agak2?ekeke

Miss ... said...

byk gambo x bley menang lalala

Mario said...

miss
haha...jgn camtu arrr...ekeke

Deco [MisS N] said...

waaaa,bestnya g ostoria..
rio ade pengalaman,
tu r karangan die smooth je....
dh masak sangat ngan perjalanan seorg pengantin baru..hehe

gud luck...cik aina,pilihlah rio...
jemput die datang..pehtu paste muka rio kat belog tau...heheheh

cik zatil said...

rioo u rawk bebeh :) good luck!

Mario said...

deco
ceh...siap suh tepek muka rio pulak...wakaka...
errr...ni calun sesuai ni nk kene jadi umpan ikan jaws...wakaka

Mario said...

cik zatil
hahaha... thanks sis...tp org lain nyer lagi best arrr...saje je tu msk sbb dh janji...hehe