Our social:

Thursday, February 25, 2010

teliti vs asal boleh

Aku mmmg kagum ngan orang yang teliti ni...terlalu kagum walaupun kdg2 agak merimaskan...kekaguman aku ternyata tidak bole dijual beli tapi...
kalu kene dengan harganya,...aku ok je nk kagum...klu tak teliti pun takpe asalkn harga cantik...hehe


cam besa ini adalah cheat post...sila kagum

10 comments :

  1. betul tuh....kadang2 keterlaluan sangatan ketelitian akan membuang masa...

    ReplyDelete
  2. haha deco...mmg menyengatkn...ekeke

    ReplyDelete
  3. "attention to details" as a designer, aku sentiase menerapkan ini kat anak2 buah aku. hahaha XD

    ReplyDelete
  4. aku kagum r~~~ cheat post... *Quality is never an accident" ahaha~~~

    ReplyDelete
  5. teliti tp tak mngagumi same je xteliti tp mngagumi.
    btol mario?

    ReplyDelete
  6. Hmm...

    depends on situation la..
    kekadang asal boleh je..
    kdng2 teliti nak mampus..hahaha

    ReplyDelete
  7. kat parkson dulu an..aku keje ngn kak ni..dia mmg teliti weh lipat baju2..sua2...aku jaga part pakaian..hehe..jadi,bila aku keje situ..aku pun kene buat mcm dia jugak..boleh dia lipat semua baju2 walaupun cinonet je xelok..bila borink..dia lipat lagi..tempat aku keje dulu..pakaian..mmg kemas lipatan dia..siap letak paper kasi keras..hehe

    ReplyDelete

komeng