Our social:

Wednesday, February 10, 2010

Nak meniaga bt cara nak meniaga arr...

gua kat pasar malam tadi ... dah la sakit gigi... pastu bila tgk rabbit2 kiut... benti la tanya22.... cis... nak taknak je layan gua...langsung takde senyum...mcm la gua tak mampu nak beli....cisss... lembu pun tau senyum aarrr...






13 comments :

  1. perempuan ke yg tukang jual tu? klu ye hormon dia tgh x btol kot time tu hahaha

    ReplyDelete
  2. ala kesian.. meh aku senyum utk ko.. :) ngeeeeeee (sila imagine aku tunjuk gigi n lesung pipit skali ok)

    ReplyDelete
  3. memang ramai peniaga yang camtuh, bajet dia jual benda best sangat sampai customer lak kena melayan dia. ceh...aku kalo dah desperate camne pun, aku takkan beli kalo penjual (atau penjaga kedai) berperangai cam sipot camnih. macam la dia sorang aje jual menatang tuh dalam donia yang fana ini... baik beramvus :P

    ReplyDelete
  4. benci kan peniaga cam tu...
    tp ikut dy0rang la..kal0 rasa xm0 maju..teruskan je perangai camtu..

    ReplyDelete
  5. maka...mulakanlah dengan senyuman.... kita memberi,orang lain 'terasa'....
    paham tak??

    lau tak paham...baca sampai paham :)peace

    ReplyDelete
  6. If there was a single day I could live... a single breath I could take
    I'd trade all the others away~

    thanks bg semangat kat aku n still support blog aku~
    maceh sgt2~

    ReplyDelete
  7. heheh..ala, bese la,,diorg ni kekadang tgk org tak pakai mata..hohohoh

    ReplyDelete
  8. sedap weyh daging arnab.kiut lak 2.tp cepat mati.uhuks!

    ReplyDelete
  9. alahai...nntla aku bls yer...penat arrr

    ReplyDelete
  10. weh...aku tk tau camner nk jawab arr...haha... korang pun faham kan...hehe

    ReplyDelete
  11. aku pernah keje kat parkson..huhu..baru je ni..pas abeh stp..
    benda yg perlu ada untuk pekerja parkson..senyum..hehehe..1st impression(sori weh..tak tau eja)...(macam lari tajuk je ni..hehe)

    ReplyDelete

komeng