Our social:

Saturday, February 20, 2010

how to uninstall your microsoft office 2007 trial

Aku up blk n3 lama2 aku eh...dh tkde apa lg aku nk tulis so up blk la...ekeke n3 ni bkn nk ngajau korang arrr tp ini utk org2 cam aku ni haa yg amat tak tau psl bende2 gni...
Kadang-kadang bila kita beli laptop, dia datang sekali dengan microsoft office trial untuk 60 hari pastu dah tak bole guna.Mmg suwei betul la kan.Tu pasal bila beli laptop kene suruh kedai tu siap install office yang bole guna sampai 60 tahun... hahahah.So,lepas 60 hari tu nak buat ape... cam biasala ada dua cara
1. beli yang ori dan install.....senang jerr
2.donlod sendiri yang orang bg free tu (faham2 jela)dan install.Senang jugak tp sebelum install kene uninstall dulu yang trial tu guna software ni. ko donlod le sendiri.dah siap baru install yang baru....
oppsss ada lagi satu ...bole guna open office. Free ni ... size lbh kurang +130 mb jer...Setakat microsoft office nyer file mmg takde masalah le nak bukak.

0 pompang pompang :

Post a Comment

komeng