Our social:

Sunday, February 14, 2010

citer kat pangkin : err...pak long ke tu

Semalam takde ape nk buat aku g umah dak mie..yela...time cuti ni kan...dengan org kawin lagi...ramai la yang balik..tengah2 borak sambil kutuk2 adik dia tiba-tiba... kete wish warna putih parking kat depan umah dia... keluar sorang awekz cun...perghhh...sape tu?adik dia tanye ... mana la aku tau ngok... nikan rumah ko... aku bkn tanya ko la ngok...hahaha mmg siot la kan...melawan cakap org tua adik dak mie ni...pastu kluar plak sorg org tua...pakai kopiah..perghhh pak aji tuuu...dan diikuti lain2 keluarga dia arr... oooo...ni pak long laa.... cepat2 dorang turun bwh...wakaka wakiki...gelak2 ntah hape hape ntah,,,,last sekali aku turun jugak arrr...takan nk tgk je kan...aku pun salam arr sambil jeling kat awek tu... tu jela...takan aku nk ngurat pulak kan...
Dak mie pun apa lg...cam bese jual temberang arrr... paklong ni bla bla bla...jemput2 masok...bla bla bla..wakaka wakiki...pastu kan...bapak dak mie kan selamba cakap... hoi... apsal ko panggil ni pak long? ni pak lang la.... errrrrr....gua terus belah weh...



Len kali kalau tak pasti sape... cakap jela eh..tak payah panggil la ...paklong ke paklang ke.wakaka
errr...kalu time org kawin...time ari raya...paling sesuai arr nk kenal sedara mara... jgn arrr bt sombong yer... duk ngadap pc sampai sedara sendiri pun tk kenal...errrr... ingatan tuk aku jgk arrr.ekeke

28 comments :

  1. wish putih uhuk3.. awek cun kuar kan..apsal lak jd pak lang? sape kah awek cun itu sebenarnya wakaka

    sedara aku kenal yg dkt2 je..msuk 2 pupu 3 pupu 4 pupu aku dah x amek port wakaka

    ReplyDelete
  2. dak mie kata...muka dorang cam sama...wakaka...
    errr...awek cun tu sepupu dak mie la kan... ekeke

    errr...aku mmg dah hagak...korg ni mmg tk kenal sedara mara dah...huhu
    ntah2 kita ni pun sedara 4 pupu...wakaka
    err..sedara sesama Islam tu dh memang la kan...

    ReplyDelete
  3. baru pg kenduri kawen tadi... fuhhh

    ense juge mamat kat situ.ekekekeke

    ReplyDelete
  4. nina
    ishhh...awek cun takde ke weh...ekeke

    ReplyDelete
  5. ko jgn makan sorg awek cun tu..
    pas skit kat lesbie sjati nii hahha

    ohh aku sume org aku tegur...
    org nk masuk jamban pon leh xjadi masuk kalw layan aku bhahaa


    eh tapi kan..ade sorg kazen laki aku ni..die puye umo atas aku stahun...aku segan giler kot nk tegur n borak2 ngan die...xtaw r pesal..die pon same gak...kalw dlu time kecik2..ngan die gak aku pling segan...pdhal aku layan adek2 die best giler...tp bile abg die dtg..aku da snyap..


    aku xtaw nape wehh.....sila jelaskan..hahahha

    [giler aku ni]

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana mengingatkan aku..dulu2 aku berkurung dlm bilik *study tuhh*..skrg nih dh tak berkurung tp senyum sorang2 depan laptop memanjang....haha...

    *kan btl aku kate,tiap entry ko mmg berisi

    ReplyDelete
  7. kah kah kah.... aku pun kurang kenal skang sedara2 kecuail yang selevel ngan bapak aku aje. dua tiga pupu pun aku dah tak kenal. anak kepada sepupu, kepada dua pupu. senget abes. total satu family dowang aje kalau balik kampung time raya dekat 90+ orang. haram tak ingat aku sorang2 muke anak sape tah. hahahah XD

    ReplyDelete
  8. ekyn
    mengikut fisarat eh firasat aku... dia meluat arr dgn ko... ko kalu depan dia ada bt gedik2 tak?ekeke

    ReplyDelete
  9. poning banyak sangat sedara ni
    nama player2 bola lagi aku hafal dari pangkat2 sedara ni
    erk888

    ReplyDelete
  10. ala..dekat2 la tu..pakl0ng ngn paklang..muahaha

    ReplyDelete
  11. deco
    apsal ko senyum weh...tingatkn sape?ekeke

    ReplyDelete
  12. jawa
    tula pasal...dh tak ingat dah sedara2 ..ekeke kene ubah bro... nnt kita jgk yg malu...ekeke

    ReplyDelete
  13. erk888
    wakaka betul tu bro...bdk2 skrg seme camtu arrr... kdg2 aku pulak yg malu tak tau nama player... wakaka

    ReplyDelete
  14. shar
    dekat2 eh... cuba arr ko pggil paklong ko paklang...ekeke

    ReplyDelete
  15. hans???
    issac ke?hohoho errr...tp apsal gmbar org len weh... ekeke

    ReplyDelete
  16. naseb baek ar knal muka paklong ngn pak lang...klo tak???jd cam tu ar...malu woooo

    ReplyDelete
  17. ahahah.bukan tak mau ingat bro. tapi memory lemah skit. gile sampai 90+ anak2 buah yang dah ke tiga 4 lapis nih. kompom tak kenal dah anak sape.

    ReplyDelete
  18. igt nk cite psl awe cun tuh..
    rupenye citer psl pak long @ pak lang =p huhuhu
    rash bermslh nk kenal sedara belah husband.. rmi.. xcam diorg ^^

    ReplyDelete
  19. jgn menggatal! haha aku report kt bini ko!

    ReplyDelete
  20. wakaka wakiki
    yg 2 pling xley blah

    ReplyDelete
  21. Salam
    datang sini...
    saya baru lg dalam dunia blogging..
    harap dapat kongsi sesama kita ape2 aje ttg blogging....thanks..

    ReplyDelete
  22. Sekali Pak Lang nya lesing!! Berpusing...... macam gasing..... Hahaha, Pengajaran tu namanya.

    ReplyDelete
  23. erm~~~(-_-") edisi muafakat la ni... aha...

    ReplyDelete
  24. ces! terasa hati! haha..

    i pun tak kenal banyak sedare mare la.

    ni pun dah 2 tahun kot tak ikut balik kg.

    hihi..

    ReplyDelete
  25. erk...terasa hati gak ni,...heheh
    asek dok ngadap pc jek...akak sepupu dtg leh xsedar...die da nk balik br sedar..siap wat muke malu2 salam2 hehe

    ReplyDelete
  26. mas...sib baik ekk... ekeke

    jawa...yela kalu dh ramai2 tu mmg ssh arrr,,,aslkn dorg kenal ko kira ok la weh...ekeke

    rash...nnt2 arr citer psl awek... ekeke...sib bail somi tk kecik ht tk kenal sedara dia ek

    ghostone...apsal weh...ekeke

    arieza...aku baik arrr... ekeke

    ustaz berd... wakiki...

    mimi...ok ok nnt kita kongsi2... ekeke

    dak wan... yela pengajaran tuk kita arrr tuu...

    yus... ekeke...

    pink...ekeke... tk baik arrr camtu...

    eiy da... ekeke...lain kali jgn bt lg arrr...nnt dia merajuk...ekeke

    ReplyDelete

komeng