Our social:

Monday, February 8, 2010

Best Kan...


Bestkan bila teringat zaman budak2 dulu...zaman dimana kita takde dosa tapi sangat takut dengan dosa...kalu kawan kita cakap... arr kalau ko tipu aku... ko tanggung dosa aku...terus kita jadi takut... cuba sekarang cakap camtu...mesti kita cakap... pegi mampus la ko... wakaka




Dulu2 main bola pun kat mana2 tanah lapang...tak payah kat padang rumput... main pun kaki ayam jer...tak kisah pun...sekarang?



dulu2 nk main hujan sambil pakai seluar pendek pun ok lagi... hahaha... cuba bt skrg... budak2 sekarang ada main hujan lagi ke... kalau yang ada anak tu... bkn main takut lagi ek kalu anak dorang kene hujan... dh tk ingat lagi dah saat2 dorang main hujan dulu...mmmm... ntahla...


Dulu2 banyak je game outdoor... kita byk main kat luar tapi sekarang?
main bola pun smbil mengangkang depan tv or depan pc...main hujan?takde can la...

arrrr...rasa mcm malas pulak nk tulis panjang2... patut bole lg panjang ni kan... takpe arrr... bukan ada orang nk baca pun... wakaka








18 comments :

  1. time tu zaman kenakalan~
    wat jaat pon nampak comey~

    ReplyDelete
  2. Cara anda menulis entry ini , berapakah usia anda ? Apakah ?

    ReplyDelete
  3. ecececehh...aku baca weyhh...

    tu la..sian budak22 skarang dah tak mrasa cam kita dolu22...dolu22 main hujan pun apedehal..takde kesah mak bapak..
    aku dolu kot nak main hujan, siap mak aku cakap lg 'tunggu hujan kedua lu..hujan first2 ni kotor' hehehehe

    perghh, green light aje la..aku la org pertama terjah hujan tu dulu..

    ReplyDelete
  4. dulu2 selalu buli katak cucuk2 dgn lidi tp skang knp mcm geli geleman je bile tgk katak ekk siap terlompat2 g kegelian hahaha

    ReplyDelete
  5. biar pendek asalkan ada 'isi'..biar kami je yg pk panjang2 sal entry nih...bagus nih.. leh tingkatkan KBKK pembaca...
    :)

    erm...berfikir & terfikir..apa jd ngan generasi akan datang lau mak bapak mereka sekarang pon tak matang2..ahaks

    ReplyDelete
  6. singgah sini....
    earning nuff saya dapat sikit tapi oklah...kalau tak keberatan nak tip nak bagi ramai pengunjung

    ReplyDelete
  7. touya
    apakah ape weh?tua dr ko la weh......ekekek

    ReplyDelete
  8. rerama
    wahh...besh arr ko...aku dulu siap main dalam longkang... selambe je weh... wakakaka

    ReplyDelete
  9. cik...
    katak?ekeke... kiutnyer ko terlompat22.... wakaka

    ReplyDelete
  10. deco
    ahakz...wakaka... pandai je ko ckp tak matang... huhu
    tgk nnt camaner ko jd ibu...ahakz

    ReplyDelete
  11. mimi
    ko tanya aku ke ko nk ckp kat blog ko ada tips...hohoho
    aku dh bc tips ko tu...thanks sis
    kalau ko tanya aku...akunyer pun tk ramai arrr...

    ReplyDelete
  12. dulu masa kecik2 slalu kena kurung lua umah...

    ReplyDelete
  13. dulu2 mmg best men ujan sbb...
    dulu air ujan suci... sekarang... ko cube,try test tengok... wakaka~~~

    ReplyDelete
  14. dulu2 aku kecik2 pun xpenah main hujan. huhuh mgkn parents aku agak menjaga bab2 kesihatan ni.. huhuuh plus duduk bndr,, bosan! dikelilingi hanjing2 dimiliki org cina :( skjp je merasa hdp d kpg2 bersama kanak2 riang.. huhuh rugi kan..! hahaha

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. hujan tu bagus utk antibodi..tapi..bukan ujan yg tak pernah turun tu..tup2 turun..tu xleh andi ar..aku kecik2..mandi ujan gak..hehe..terjun ban...terjun longkang..hehe

    ReplyDelete

komeng