Our social:

Wednesday, February 3, 2010

ade ke lelaki merajuk?

ade ke weh? aku rasa takde kot sebab tak penah plak aku merajuk...dan aku rasa seme lelaki dlm dunia ni pun sama...merajuk ngan marah tu sama tak? aku rasa lelaki lbh ke marah....

kalu pompuan ada rasa dua22, laki ade satu je kot... marah... bukan merajuk... camaner yg dikatakan merajuk tu...?tanya sepatah jawab sepatah tu kira merajuk?

pompuan camtu la kot...tapi hormon lelaki lain kan... hormon tu la yg menghalang lelaki tuk rasa merajuk... tp pompuan ni mcm2 hormon ade... sikit2 nk merajuk... sikit2 nk marah... kadang2 pelik tapi sbgai lelaki sejati... mmg kene terima la kan hakikat tu...bukan susah pun nk pujuk...huhu

so,kalu lelaki marah... camaner nk pujuk?eh...bole guna ke perkataan pujuk ni utk marah? bole la kan...

bg aku...tak yah la nk pujuk22... biarkn je sebab lelaki ada hormon yg akan menyejukkan hati dia sendiri... wah... hebatkn lelaki ni... kagum arrr...
yela...kalu lelaki takde hormon tu...camner dorang nk pujuk pompuan kan...betul tak?
betul la tu kan.... hikhik...itula kelebihan lelaki ....

dahla... aku mengantuk arrr... hormon mengantuk dh sampai...



41 comments :

  1. kalau dua2 rasa tu x de lak mcm mana ? spesis ape lak dorang tu hehe
    x penah marah x penah merajuk hahaha
    lagi hebat kan..

    ReplyDelete
  2. cik...
    jangan ckp camtu... kdg2 kita tak merajuk @ marah ngan org... tp kita akan m @ m ngan diri sendiri... camne tu??hebat ke?huhu

    ReplyDelete
  3. tak hebat..benci2..uwaaaaa..loser namanya tu iskk

    ReplyDelete
  4. cik
    sbnrnye tu la yg hebat...bukan loser... susah nk jumpa org yg nk sedar diri... teringat kisah bdk yg nangis tu... bila tanye knp?dia kata.. sbb nnt kat neraka... bdk kecik ke yg akan dijdkn kayu2 api...
    padahal dia bdk kecik yg dh tentu akan ke syurga...camtula lbh kurang...
    so,bersyukur la yer sbb ade prasaan camtu... hebat tu sis... hehe

    err...kalu citer tu tkde kene mengena... sori ekk... hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe nantilah aku fikir ada kena mengena ke tak cete tu kekeke

    ReplyDelete
  6. macam awwwwww je kalau laki merajuk
    erk888

    ReplyDelete
  7. erkk88
    tula aku ckp...dorg ni tk pecaya..

    ReplyDelete
  8. soleh
    mane de arrr... bkn merajuk tu... mngkin sdg berfikir... huhu

    ReplyDelete
  9. eh,laki ade jugk la yg mrajuk
    tpi xrmai r..
    biasenye permpuan laa..
    hehe~

    ReplyDelete
  10. ira..
    betul betul... hehe
    errr... ade ke?maybe masa tu hormon dia tgh mengalami gangguan kot...
    cuba check pemakanan dia... hekhek

    ReplyDelete
  11. humm... nice post,,,, thanks...

    ReplyDelete
  12. Saye suke tgk lelaki merajuk.. Sweet.. Heehee.. Tapi kalau sket2 nk majuk mcm pompuan, mmg nak kene arr.. Hahahaha..

    ReplyDelete
  13. lelaki merajuk?

    ada je penah jumpe.. agak leceh nak pujuk..ahaha

    ReplyDelete
  14. dr farhana
    ooo...tu bkn merajuk tu.... psl tu nampak sweeet... hekhek
    sebab kalu betul la merajuk... mesti buruk sgt ghupa dia... hekhek

    ReplyDelete
  15. nina
    anime tk kira la weh... dia marah kot sal tu leceh nk pujuk...len kali biarkn je... nnt dia sejuk sendiri..

    ReplyDelete
  16. ade !!!
    huhuuhuh
    pesen ex aku suke merajuk.
    huhuhuh.

    ReplyDelete
  17. haha.. u pandai2 je.

    ni kajian mane u amik ni?

    u kan suke majuk, buat2 tak ngaku lak.

    i nak tanye winda la.

    ReplyDelete
  18. akunye cara:
    bile laki tuh ngah marah,aku senyap je..biar die luahkan rasa marah tuh....then,bila dh agak lama(kira2 setengah hari) baru la aku contact/call die..tu pon tak trus tny soklan "awk marah lagi ke?"...aku just sembang2 cam biasa...gurau2..then bile die dh boleh gelak,barulah aku tny "awk dh okay ke?"...hehe..aku tak reti memujuk or memanja-manjakan lelaki...

    aku pon mmg jenis suke dibiarkan bile tgh mrh...so tak payahla pujuk aku..:)

    ReplyDelete
  19. haha..ade la laki majuk...contoh nye aku?hahaha..seyes aku ngaku ne..hahaaha....

    ReplyDelete
  20. lelaki merajuk, comel tau!!!!!











    tapi perempuan merajuk mestilah lebih comel ^_^

    ReplyDelete
  21. rio,ko ckp kat aku ko pn suka majuk.hahaha

    ReplyDelete
  22. Muahaha~~~ *aku nak majuk jap*... ngeee~~~

    ReplyDelete
  23. ery
    huh,,,,dh jadi ex cam2 la ko... kuat merajuk la, apa la... ekeke
    dulu ok je kan...tak kira ar ckp camtu... hohoho

    ReplyDelete
  24. pink
    i tk penah majuk arr... relek je ni...cool... hohoho
    winda tu kuat merajuk... bt pe tanya dia...hekhek

    ReplyDelete
  25. deco
    cara ko tu betul...ko ni besh arrr...
    tk pyh la nk bt sore lemah gemalai nk pujuk... bt dia lg marah je kan.. hohoho

    ReplyDelete
  26. mr superman
    cisss... ko ni memalukn arr...
    ko ingat sweet sgt ke ko majuk...
    ko meh cni... aku nk bg pelempang... ko majuk lg aku bg pelempang ...hohoho

    ReplyDelete
  27. dahlia
    kalu bdk2 merajuk comel arr... kalu dh tua bangka nk majuk... comel ke???nk kene bangkong bole la... ekeke

    ReplyDelete
  28. arieza
    aku kata takde... dgn confiden... hohoho

    ReplyDelete
  29. siv
    ko pompuan... mmg arr... nk aku pujuk ke? hohoho

    ReplyDelete
  30. mcsue
    ko salah org arrr... tu aiee yg ckp... ko tgk tu... tk pasal2 mengaku,... ingat sweet sgt ar tu... ishhh geram btul aku ngan aiee ko ni aarrr... hohoho

    ReplyDelete
  31. yusenze....
    meh cni ko... bape kali aku ckp jgn nk majuk22...ko pun nk kene pelempang ke? ekeke

    ReplyDelete
  32. xde ko cakap?
    ade je oke...
    aku penah kenal ngan org laki suke majuk neh..penattt owh! terbalik lak..klo aku yang majuk..aku kena pujuk die..hahahaha

    ReplyDelete
  33. cik aina
    wakaka.... berat weh.... bese lelaki yg kene camtu...ekekek.. kene cek balik tu hormon dia...tul ke lelaki? hohoho

    ReplyDelete
  34. mgkin boleh diterima bdasarkan teori majoriti prof mario ni, hehe...

    tp kita bukan cakap semua kan?
    ak pn awal2 rasa cmtu gak.. just rasa2 je.. heee

    ReplyDelete
  35. diden
    mmg weh...kalu ade pun tk ramai... tupun kene tgk aarr hormon dorg ms tu... haha

    ReplyDelete
  36. hahah.. majuk uh sweet la..best ape biler pompuan pujuk2..alih2 dpt gak free kiss dr dia.hahahhaah..

    ReplyDelete
  37. ceh superman
    tu bkn arr merajuk... kalu camtu nk kene pelempang... hohoho

    ReplyDelete

komeng