Our social:

Thursday, January 7, 2010

Saya Nak Sepak Touya

Saya Nak Sepak Touya... sbnrnye gua sengaje je bg tajuk pondan mcm ni... walaupun gua geli aa nk ckp saya-saya ni tp sbb budak pondan ni baik budi pekerti dia, gua respek jgkla.....

gua mmg dah lama nk sepak badak ni sbb selalu jer nk cari gaduh kt cbox gua.... mcm la kuat sangat tapi dari n3-n3 dia, gua tau budak ni jenis lembut yang menyakitkan hati. Gua taknkla cakap gedik sbb dia akan suka kalau gua ckp camtu..... see....mmg mengjengkelkn pangai dia...tak ke nak kene sepak je kan...kalu pompuan gedik gua bole terima lagi... ni jantan lembut... gua mmg tak bole terima la...

N3 loser dia tu konon2 nak backup la pangai dia padahal dia mmg loser yang patut kene sepak....konon2 jimat kedit... cittttt.... yg dia sll msk contest... dlod lagu tk pulak dia kt membazir... kalu gua jumpa mmg kene sepak budak ni...

Konon2 kalu tak cinta bole luang masa ngan family padahal duk ngadap pc dr pg sampai malam.....mlm sampai pg... bila ms dia luang ms ngan family dia...bdk langsung takde life ni nk bg nasihat kat orang...citttt

Gua sbnrnya nk tulis panjang lagi tp sbb gua tau dia ni jenis kuat menangis...gua stop dulu... kang dia menangis... gua sepak kat ctu jgk...

errr... gua msh confius ni... nak sepak lempang ke nak sepak teranjang...nnt la kalu gua jumpa dia baru gua decide...kalu dia kurus 20kg... gua bg sepak lempang... kalau maintain jer gedabak...or naik lg 20 kg mmg confirm gua bg dia sepak terajang sweet chin music mcm shawn michael.... yg penting dua2 kt muka dia... confirm...

touya... ni amaran terakhir... lu jangan nk buat muka toyer lu tu... gua menyampah...

span>

14 comments :

  1. Hoh??ni kes geram ya amat nih...hohohohohoho

    ReplyDelete
  2. fuhyoooo....napa ko weh?
    sabar-sabar.....hehehe

    ReplyDelete
  3. warghhhhhhhhhhhh

    ade persaing la... cittttttt..
    mantop..

    ReplyDelete
  4. Muahahahahahahaha

    Sungguh kelakar entry anda.

    ReplyDelete
  5. sweet chin music ??
    pe kata tambah big boot plus chokeslam plus stone stunner ok gak tu hahaha

    ReplyDelete
  6. ni btol2 nk sepak ke???
    xphm da meeya.. mcm tjuk n3 touya

    ReplyDelete
  7. ces..masuk contest rupenye...aku ingat ko tgh emo betul2

    ReplyDelete
  8. hakhak..lau nk sepak die,jgn lupe ajak nanti ye.....tangan nih ringan gak nk men sepak2..kaki pon leh gak sepak2...[pergh..ganaznye aku]

    ReplyDelete
  9. fuh..mcm nk gdoh btol²..haha :)
    *mmbca smbil brgolek²*

    ReplyDelete
  10. haha.. semoga menang ye.

    yusenze n nina pun join ni.

    ReplyDelete

komeng