Our social:

Saturday, January 16, 2010

malaon todi syial

aku tak tau eja malaon ke malaun... hentam jela kan... aku tgh bengang sbnrnye ni... aku bengang ngan maxis ni... mmg syial(bljr kt mane ntah, dia kt bdk kl ckp camni) la ... kata unlimited tapi hampeh... mmber aku amik package unlimited maxis pastu tiba2 dh tak bole surf lg sbb dh lbh volume... chitttt... bkn unlimited la kan... kenape aku bengang??? mmg aaa bkn aku yang kene... huhu tapi sbb aku sll gak aaa pakai / pinjam so skrg aku dh berasa bersalah yg amat sgt..
utk kawan aku tu... nnt cek nuff aku smpai aku banje ko roti kosong 2...kuah dal kosong... air nnt aku suruh kak cleaner btkan kt pantry kita...milo teh nescaffe je ade ... kapocino blended takde ...
korg seme hati2 la yer ngan maxis...penipu malaon todi tuu... aku nk pakai berukband gak ni... kene pakai aaa... takan nk pinjam je kan... nnt rasa bersalah plak lg... aku tak suka aa rasa camni...


walaupun gua rockers... gua nyanyi lagu Bukan kerana Nama dgn penuh perasaan...

24 comments :

  1. haha..

    kantoi pinjam member nye. modem kale pink tu ke?

    dg nye broadband best la, laju n tip top.

    maxis nye hampeh, jangan pakai.

    ReplyDelete
  2. bukn yg warne pink tu la pink... wakaka
    ade mmber ofer 2nd line dg dia... tgh usha modem ni... nk cr yg baik skit...

    ReplyDelete
  3. yela nisa... mmg kite2 je yg terkene ...dorg makin kaya...tp nk bt camaner... mmg dh nasib kita cmni kan...redha jela

    ReplyDelete
  4. betul r tu malaon..!


    aku lg sadis kalw ckap pasal maxis..
    haish!
    cam setan je..em sabo sabo

    ReplyDelete
  5. Memang hampeih kan? Guna p1 ah... murah skit.

    ReplyDelete
  6. aku guna p1..tp lembab...dan streamyx aku ada lg..belum ptg..hehe...

    ReplyDelete
  7. sharamlie...
    weh.. tul aa... hahaha

    ReplyDelete
  8. cik biol...
    ko mmg .... saje je nk bt aku tertekan...

    ReplyDelete
  9. wan
    tmpt aku belum smpai haa padahal duk ng maju.. melaka weh... melaka takde p1... siotttt tul la

    ReplyDelete
  10. dilot
    yela... bodo2 stimix pn terpakse akui... setkt nk dlod... ok lg la...

    ReplyDelete
  11. guna lah WiMax...potong potong potong..hehe

    ReplyDelete
  12. pakai wifi je cam nina ni..hehehe

    ReplyDelete
  13. hohhoho..kekantoian!!!

    nasihat aku...jgn guna maxis ngan celcom..nnt korang yg jadi beruk kene cili..hahahaha

    guna lah digi...gerenti xde mslh sngt..HIDoOOOP DIGI!!!!

    ReplyDelete
  14. sekut
    wimax belum ade aaa kt bumi melaka bertuah ni... hahaha

    ReplyDelete
  15. nina
    cheh... mls nk jawab... kdg2 pakai gak aaa kt kedai mamak... haha

    ReplyDelete
  16. rerama
    aaa....mmber aku dh ofer 2nd line dg dia...haha... dia pun dh tk tahan aku asik pinjam je kot... hahaha

    ReplyDelete
  17. aku guna celcom, adik aku guna maxis, aku rasa semua sama..

    kdg2 cam hampeh giler bila nak loading satu page pon smp 2,3 minit..mencik!

    emo jap..hahahaa

    ReplyDelete

komeng