Our social:

Tuesday, January 26, 2010

kenapa????

kenapa eh....kenapa

orang baik sll mengaku jahat

org jahat selalu nk kata dia baik

dengar lagu ni weh...lagu ni besh...wali band... aku dengar kat blog jane... thanks weh

Andaikan diriku bisa
Seperti yang lain
Yang Kau sayang
Yang Kau rindukan
Yang Kau cintai

*
Aku lemah tanpaMu aku lelah
Aku sungguh tak berdaya
Tolongku
Tolongku
Yaa Allah


Setiap air mataku mengalir
Allah aku lemah dan tak berarti
Setiap derai tangis membasahi
Allah jangan tinggalkan aku lagi

**
Aku sayang Allah
Aku rindu Allah
Aku Cinta Allah

Kenapala aku ni jahat sangat ek...sorila weh... aku tk blogwalk pun ptg2 ni... aku fikir aku dh mls aaaa....bosan ngan blog... bosan ngan diri sendiri...

gua chow dulu la yer


19 comments :

  1. penah dgr lagu ni..
    orite rio.. take a rest kay

    ReplyDelete
  2. kenapa ni mario?
    de problem ea??

    *senyum plis*

    Allah selalu ada if kite rs lelah..
    jgn sedih2 okie

    hehehe

    mg kau suke lagu ni..huhu

    ReplyDelete
  3. duh lagi fatah hati ya...

    tetap semangat dong akh

    ReplyDelete
  4. cri komenbox tp xjmpe
    valentine stuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. yerp...i like the song kt plain jane tuh...

    Aku sayang Allah
    Aku rindu Allah
    Aku Cinta Allah.


    syahdu jer dgr~

    happy blogging~

    ReplyDelete
  6. ok bro.
    rest in peace.
    eh salah!

    have a really damn good rest.
    :D

    ReplyDelete
  7. tak penah lak aku dgr lagi lagu ni..
    aku try dgr jap..

    ReplyDelete
  8. hehe org baik selalu ngaku jahat sbb dia x nk lupa diri dan perasan diri dia dah sempurna..aku rasa la..dia nk ingatkn diri dia spy selalu perbaiki diri dr hari ke hari..

    org jahat selalu ngaku baik sbb dia nk capai tujuan jahat dia kot..bila pura2 baik org akan percaya dia..dan dia dpt ape yg dia inginkan..

    ReplyDelete
  9. u ni rio tak baik la.

    i dah la baru on balik.

    tapi u nak off lak.

    dulu u yang banyak bagi semangat.

    takkan u yang hilang semangat lak?

    ReplyDelete
  10. erm kenapa hilang smgt? ada mslh ke? mau dibantu? sy sudi mendgr :)

    ReplyDelete
  11. rileks2 dulu.. hiburkan hati yer...

    ReplyDelete
  12. thans to all...
    korang mmg sahabat la...
    aku camnila....

    ReplyDelete
  13. Laa..naper ni bro..takkan lu jangkit dr wa lak..mmg 2 3 hari ni mood wa kurang la bro...hmm...pape pun..enjoy

    wa pun dh rs boring ngan life wa ni...wa tgh pk pe nak bt nak energize n boost up ma life..hohohoho

    ReplyDelete
  14. rerama
    lu kawin jela weh... baru bole boost life lu... haha

    ReplyDelete
  15. CEtt mario...

    ape kes nak kene kawen bru leh boost up life plak..???

    memandai je ko...apedekes nak kawen awal22...tak puas hidup singel lg ni...bnyk target tak capai lg..huh...tak kose//

    ReplyDelete
  16. rerama...
    wakaka... tul nyer mara daaa...
    tak kose...weh...lama arrr tak dengau org ckp camni... ekeke
    adoi...tk abis gelak ni...

    ReplyDelete

komeng