Our social:

Latest Post

Friday, June 26, 2009

Michael jackson died

Friday, June 5, 2009

MY BLOG HISTORY

Ada kawan aku tanya aku...knp aku buat blog?bukan best pun blog ko ni...mcm sial jer blog ko...panjangla citernye...biasa aku citer pendek je tp sbb ada yg kutuk aku kt tulih pendek je so kali ni aku tulis pjg skit.Nak citer psl history blog aku ni kene le citer dr mula...

Dolu2 aku suka baca blog org jerr....ada yg best...ada yg mcm sial jer...(cam blog aku la agaknye ye...mcm sial jerrr...)bukan la maksud aku tu sial aper...maksud aku tu boringla cam blog aku nie....tu yg kekdang lama aku tak update sbb aku sendiri pun boring tgk blog aku nie...klu dah aku boring....org lain lagila kan ...kekdng aku just wondering blog macamana yg best...rupa2nya lain org lain le pendapatannyerrr...tak same le pendapatannya mcm aku...ke sbb aku nie cepat sgt boring...puas dah aku fikir mcmna nak increase traffic to my blog tp cam gini jela...aku dah boring...org tak datang pun takpela...lg bagus pun ada sbb bolela aku tulih mengarut2 sikit kan....okla back to our history subject...macamana blog aku jd cam gini boringnyer ya amat...
Pastu bila dah boring baca blog orang...dlod lagu la pulak ...mcm2 lagu la aku dlod...mula2 mestila lagu2 search.may,wings semua yg otai2 la...sezaman ngn akula kononnye tu...klu kump. rock omputih plak aku cari scorpion.def leppard,iron maiden dan mcm2 lg la...pun otai jugak...kump2 baru ni aku kurng dengau laa...bila dah boring mcm dah takde lagi lagu nak dlod ..yela...otai2 tu bknnya ada album baru pun...simpanan mp3 aku pun dah bergig2 smpai aku pun dah tak dengar lg dah...kat mane nak simpan pun aku tak tau..last2 aku deletekan aje dr pc aku nie...
aku active dlod movie pulak...mcm2 movie aku dlod...mula2 movie2 pendek sbb lembab sgt line tenet aku....klu movie pjg2 kang berhari-hari pulak aku nak dlod...aku sll gak la chat ngan owner blog2 mp3 ngan movie tu..smpai jd kawan...kat cyber jela...bukan kenal pun..bykla aku belajar tntang internet ni dr dia...smpai dr blogspot dia dah ada .com sendiri...ko pegila kat situ...byk movie2 baru ada ....semua citer ada , senang citer...klu nak reg tu korg cakapla mario introduce...bole gak aku dapat free RS akaun.RS ni pun sbb nye aku sekrg dah boring nak dlod movie....yela...bila dah beli akaun rs tu dlod laju gila....bergig juga movie aku...beratus dah aku rasa smpai aku belum abis tgk smpai skrg....ada yg aku del after watch that movie sbb tak tau mana nak simpan....mcm my mp3 collection jugak...
So...baca sudah....mp3 sudah....movie sudah....apa lg?buat blog sendiri je belum kan...so aku pun rancangle nak buat blog...mcm2 blog aku fikir nak buat...konsep...isi...pening kepala aku...tgh2 survey tu aku tgk mcm2 blog ada...ada blog nak buat duit la...politik la...diary la...tp projek aku tertangguh sbb byk baca blog politik...mcm2 ada...aku suka baca jela sbb kelakar jugak dorg ni... so aku bercadng nak buat citer politikla... tp aku tau sumber aku kurng camaner nak buat?tak jadi la kan....takan nak komen dr keratan akhbar jer...tak best la camtu lgpun for me politics is only for people yg ada kepentingan peribadi je... kecuali sebilangan politician yg aku rasa ikhlas nak bantu rakyat dan tau their responsible as a leader to us.....bila blog politik tak jadi, aku rancng nak buat blog diary pulak...tp ape aku nak tulis...bukan best pun kisah hidup aku skrg...boring jer kekadang aku rasa tu yg aku suka baca blog org,sbb boring kat tmpt keje pun ye jugak sebenrnya...bosan gila aku skrg ni sama mcm blog aku nie jugak
blog diary mgkin klu aku nak buat aku akan buat tp kisah aku masa kecikla....itu untuk anak aku senornya.Dia asik tanya je kisah aku ms kecik tp aku kene beli scanner dulu baru best dan senang skit aku nak ingatkan kisah lama aku klu tgk gambr2 lama.nnt aku scan gmbr tu aku tulih baru best...
So skrg blog tentang buat duit pulak... ni mmg menarik so aku buat keputusan aku mesti buat blog yg boleh menjana wang...hehehe.Tapi ape aku nak isi ngan blog aku?isi kene menarik....blog traffic mesti kaw2 punya pastu camaner nak buat org klik kat iklan yg ada....huh...pening aku...
Bersambung...penatla....hehehe

Wednesday, June 3, 2009

why women/girl blog must have music?

just wondering why they want to put music into their blog....hehehehe.Cant they just listening their fav song on their own without put it on blog?why?why must we listen their fav song which is sometimes not that good song heeehaaa.....but.... who am i?hehehehe... like i said....just wondering.....hehehehe

Monday, June 1, 2009

Liverpool still the best

i'm just cannot help myself than saying that liverpool still the best football club in the world....hehehehe You'll never walk alone...