Our social:

Latest Post

Friday, March 27, 2009

WrestleMania XXV - HHH vs Orton

who will win this match? hahahaha i hope HHH will punish Orton badly.
Another match that i want to watch is Undertaker vs Showstopper.This match will prove that otai can also entertain us.I really hope Undertaker will keep his record for not lose in Wrestlemania.
Jangan lupa saksikan WrestleMania XXV live from your nearest kedai mamak hahahaha

my prediction:

WWE Title:
-Triple H (c) vs. Randy Orton - HHH win

World Title:
-Edge (c) vs. John Cena vs. The Big Show - Cena win

Brother vs. Brother:
-Jeff Hardy vs. Matt Hardy - Jeff win

Undefeated Streak On The Line:
-Shawn Michaels vs. The Undertaker - Undertaker win

World & WWE Tag-Titles:
-The Miz & John Morrison vs. The Colons - The miz

Intercontinental Title:
-JBL (c) vs. Rey Mysterio- JBL kalau ikut logic but anything can happen hahahaha

3-On-1 Handicap Match:
-Chris Jericho vs. Roddy Piper, Ricky Steamboat & Jimmy Snuka (w/ Ric Flair) - otai

-Money in the Bank Ladder Match

-25-Diva Battle Royal Match

Women as explained by engineers

this is to all the guys for a good laugh, and to all the ladies who have a good sense of humor.
Part I
[]


Wednesday, March 25, 2009

Free - FLV converter to mp3

For those who do know how to convert your flv file to mp3 can use this easy software and its free
freeFLVtomp3
freez flv2mp3

Tuesday, March 24, 2009

Liverpool are ONCE AGAIN the BEST football club in the world!

Or at least that’s what the UEFA rankings are saying, after Liverpool moved back into the top spot ahead of Chelsea. The new rankings are based on results and the quality of your opponent in European competition over the last five seasons.

Considering Liverpool won the competition back in 2005, made it to the final two years ago, and then made it to the semi-final last year, this shouldn’t come as a shock to anyone. Most would agree that whilst Rafa Benitez isn’t in his element when it comes to the league, he’s probably the best manager in the world when it comes to Europe’s biggest stage.

UEFA Rankings

1 Liverpool FC (114.077)
2 Chelsea FC (110.077)
3 Barcelona (109.403)
4 AC Milan (109.306)
5 Arsenal (101.077)
6 Sevilla (100.403)
7 Man Utd (99.077)
8 Bayern Munich (93.664)
9 Lyon (90.576)
10 Inter Milan (87.306)

Whilst Liverpool are the best based on their current ranking, we want to know if there’s another club out there that’s better than Rafa’s men when it comes to European nights? Let us know in the comment box below.

source

TORRES UP FOR PFA AWARD

Fernando Torres is amongst the frontrunners for the PFA Fans' Player of the Month award for March.To vote here
Even though he does not score a goal on vs villa but his contribution are marvellous....

more news

Gempar....Aston Villa vs MU

Game belum start tp dua2 fan dah start gaduh.Klau semalam fan mu mengata fan villa....ari ni fan Villa jawab balik....
"ala....ko kene belasah kat tempat sendiri...old trafford tu....kitaorg main kat Anfield...tau jela...kat sana camane...ko pun kalah jugak kan kat sana....tu pun masa tu Torres tak main..."

Lantak korangla...aku taknak komen ape2 lg dah psl korng.Aku tgk sibuk ngan Benitez pasal game kat jepun nnt....Maklumla...kan Liverpool juara Champion leaque....ahahahaha

Monday, March 23, 2009

Latest from LFC

Abang gerrard dah bagi amaran kat MU tu wei.....Ahahaha.Aku rasa pasni MU mesti main dalam keadaan yang sangat tertekan.Kalu team pun dah tertekan...fan dia lagi la....asik2 bg ayat2 penyedap hati sendiri.Aku senyum je....dorang dah jawab macam nak menangis dah....ahahahaha Belum tanya ape2 lagi...ahahahah kelakar gak layan fan mu ni.Jgn lupa semua fan LIV. Pesta seterusnya
Fulham Vs LIverpool
4 April 2009
Esok tu pulak 2 pasukan yg baru kene belasah ngan LIV....Aston Villa vs MU.Ahahahaha mesti main pun malu2 bila bertentang mata....Aku rasa mesti fan MU cakap kat fan Villa....
"ala....ko kene lagi teruk....aku kene 4 jer....ko 5...."Tula antara ayat2 penyedap hati MU... ahahaha

liverpool vs aston villa

Sian aku tengok villa jadi mangsa amukan liv. Pagi tadi semua fan MU mengharapkan Villa mampu membuat kejutan tapi akhirnya terpaksa tidur awal sebab liv bermain cemerlang . 1st half pun dah 3-0. Akhirnya yang mampu dorang cakap wakaka .....
'barula game nmpk mnrik..kalo tak..mu pn xblh korang kejo.' ni la sms yang aku terima.
Cam biasa ayat2 menyedapkan hati sendiri padahal tak bole tido tgk result 1st half tu.....hehehe
Tak payah komenla game pagi td....result pun dah tau camane amukan liv yg tak mampu di tepis. cuma kecewa skitla sbb Torres tak dpt score.Anyway dia main ok je....Adios
Y'llNever Walk Alone akan terus berkumandang kat hp aku...hehehehe

Sunday, March 15, 2009

Man u vs Liverpool : Komen aku

Hahahaha tak bole benti aku nak gelak tgk fan manu ni.Dah kene belasah pun taknak mengaku liv lbh baik dr segala segi skil dan taktik. Lagi2 alasan... bagi la...saje jela.... hahahaha lagi teruk kata tetap kat atas..... hahahaha....nampak sangat tak tahu sejarah 2 team ni. Bagi aku tak kirala sapa atas sapa bawah....yg penting sapa menang dan lbh penting lagi tahun ni dua-dua game liv menang.
Kalau 1-0 boleh la kata nasib mcm kat Anfield dulu....heheheh sorry...takbenti gelak lg ni.... ni main kat Old TRafford beb..... ahahahahahaha ....tapi kat anfield dulupun mmg boleh belasah tapi liv saje je bg satu....sebab nak belasah kat tpt dia sendiri.Kalaula manu jd juara bpl pun.....hahahaha juara kene belasah ngan liv......buat malu jer wei....... bukan skit wei..... empattt wei.....ahahaha
torres wpun injured tp tetap main baik.Gerrard lg la...mcm aku lepas sekolah dulu..... hehehehe kalu nak citer satu-satu mmg tak cukup ruangla.....manu plak...ahahahaha main tak tentu arah.baru bg penalti.....mcm dah menang...ahahahahah 5 minit jela....hehehehe.aku dah hagak game ni liv menang tp cuma ramalan gol jela salah.Aku hagak manu kene 4-0 mcm rm ari tu.tp dpt jugak sebiji....rupa2nye bila aku kol gerrard dia kata tu umpan je...dan mmg betul sebab pastu sekejap je liv balas balik dan seterusnya korang tau la keputusannya kan....ahahaha Sipelakon manu tu langsung takde can to show his talent....sebelum game lg aku dah cakap kat fan manu.....dia bila lwn team kuat...(liv le tu).... mmg akan jd bodoh ...tak tau nak buat ape....ada sorang tu plak nak harapkan giggs....ahahahah buta huruf betul la fan dia sorg tu......malas aku nak komen kuda tua....
malam td semua fan manu yg aku kenal semua jd bodoh kejap bg alasan bodoh......ahahahah nnt aku tulis lg la bila lepak kat pangkin ngan dorng.....nak dengar alsn bangang apa pulak dr fan manu yg tak tau ape2 psl bola.....ahahahaha sbb kalau tau mestila dorang sokong liv kan......pasni aston villa plak.......