Our social:

Monday, December 14, 2009

Projek Haram

Malam tadi, macam biase bila keje yg orang lain tak nak...dorng bg kt aku, ak ni sbb baik sgt pun amik jela...malas nk gaduh2...biase kalu kene jaga safety ak mmg tk bawak fire truck so takde la transport nk kemana2.lps ak suruh lan antar aku ke cabin safety,dia pn belah blk opis.
Lepas handover duty sikit lbh kurg...ak mmg malas nk layanla...kalu nk ckp lama2 ngan ak...belanja la ak ...hahaha.sbb takde transpot...tak dptla ak nk jalan2 ronda2 tp kt luar kabin tu ak ternmpk ad sebiji kembara.ptt dorg bg sekali kembara ni kt aku tp senyap je bdk tu....huh...ak pun apa lg...nmpk pulak kwn ak...Sam...aku pn panggil dia...weh sam ..jum pg hisap rokok...ok ok...naik pe?ni ha...kembara...cptla bwk...sam pn bwkla...
naik jer terus dia start....reverse.....tukr gear D...perlahan je kembara tu gerak...eh rio...tk bole la....dia mcm biase bt gelabah...cuba ko reverse blk...
eh...ok pulak...ok skang kedepan pulak...eh...tk bolehla rio...huh...gear box rosak ker?cubala ko tekan lg...dah tekan dah ni...jap-jap...aku pn bukakla lampu kete tu...tgk kt kaki dia...aku pn cakap kt dia...ko ni dah lama tak kene pelempang ke hape?ko tekan brek...camaner nk jalan...
hahahaha...selepas itu kami pun merasa sngguh gembira kerana mendapat kereta untuk meronda-ronda sekitar tempat keje kami.

*kalu tak tau bwk kete auto...mengaku la yer...

9 comments :

  1. AMARAN KKM:Merokok mbahaykn kchtan~ngeeee...

    hahaha...ape pnye beng la mber ko2 rio...klu ak da lame lempang laju2 bdk2~muahahahahahaha!!!!

    ReplyDelete
  2. haha,,,,lempang laju2 rio..

    brnti mrokok la...tru aku x mrokok,haha

    ReplyDelete
  3. laaa igt ape r haram sgt tu..
    haha xreti bwak kete auto ek..

    eh mario doakan aku lulus test jpj kamis ni ek.huhu neves gak ni uh..

    lalala~

    ReplyDelete
  4. hahahaha..

    bikin malu je.

    patutnye u je la bawak.

    ReplyDelete
  5. ak hrp sgt korang lempang ak kalu ak hisap rokok...hehe
    ak oper ni...hehe

    ReplyDelete
  6. meh2..aku lempang kan..muahahaha...

    ReplyDelete
  7. eleh...ko mmg slalu ngular pon...ko kan pemalas...wakakaka

    ReplyDelete
  8. ermmm... leh lempang ke... best ni... hehehehe

    ReplyDelete

komeng