Our social:

Friday, December 4, 2009

ini betul-btul last post

Tadi aku g klinik nk amik mc...sbb tengkuk aku sakit benau..biasela bila pegi klinik mestila serius je kan...sakitla katakan ...tiba-tiba
tengah aku pegang2 tengkuk aku yg sakit tu...btw...aku duk kat kusi paling hampir ngan pintu masuk sbb ramai orang...aku dengar pintu klinik dibuka...masukla sorang budak laki dalam darjah 3 ke 4 pakai kain pelekat pegang kat depan diikuti rapat maknyer...baru kene sunat la tu...ntah kenapa aku terus gelak...budak tu muka innocent jer ...langsung takde perasaan malu ke...segan ker...aper ker...muka selamba gila sebijik mcm aku dulu...
terus aku gelak tak bole nak henti...aku pulak yg malu...haha...tak boleh tahan aku terus g toilet konon2 nak redakn perasaan gelihati aku...baru aku nak stabil skit...nama aku pulak dipanggil....
sambil gelak2 aku p jumpa doktor...ye encik mario...kamu kenapa gelak2 ni?doktor tu tanya aku...ntahla doktor...saya kene sakit tak bole henti gelak ni...hahaha...dah cramp dah ni mulut saya doktor...aku kt sambil gelak2...takpe...takpe...cuba kamu tarik nafas...tahan....lepas...masuk 3 kali tersembur aku gelak ...tempias kene kat doktor tu...hahaha aku terus gelak...sorry dok...sorry...doktor tu terus p basuh muka dia, aku pulak terus tarik...tahan ...hembus...ikut kiraan aku sendiri...
Bila dah reda...yela ...aku dah malu la kan...sy sebenarnya dok...sakit tengkuk ni...dr pagi td tp lepas urut2 skit dah ok skit...ada la rasa sengal-sengal sikit...
ooo...lepas dia check lebih kurang aku pun kata...dok...sy ptt keje aaa...ok ok sy bg rehat ari ni......trimas dok....assalammualaikum...w'salam...aku pun salam dok tu...sblm aku kuar...aaa...en mario...lain kali kalu sengal2...jgn datang sini lg yer...aaa....tu jela...ak tutup pintu...terus ckp...abih...kalu aku sengal lagi aku nk pegi mana?klinik lu plg dekat...sengal punya doktor...

ini betul2 last punya post...
aku masih lg tarik...tahan..hembus...jgn kacau aku lagi...haha kang aku sembur kat muka korang...

14 comments :

  1. hahahaah!

    sian doc tu jadi mangsa.

    parah kamu ni.

    ReplyDelete
  2. kalo aku jadi dokter, aku sembur balek kat muke ko..buat2 bersin ke..haha

    ReplyDelete
  3. .hahaha nk rse sunat lagi skali x?
    .nti doc tu sunatkan lgi bru tau!
    .hahaha~

    ReplyDelete
  4. dok 2 xmo bg org senagl cm ko ni p klinik dye cz dok 2 pn senagl cm ko gk rio~mauahahahahahahahahahahaha!!

    p/s:klu ak dok 2 da lame ak lempang laju2 ko ni rio~muahahahahahhahahahahaha!!

    ReplyDelete
  5. kih kih kih.. jahat r... cia dak tu.. kena gelak (tgh gelak ni) haha

    ReplyDelete
  6. potong potong potong.

    weh kalo aku jd doc, aku lempang ko.
    ;p

    ReplyDelete
  7. alamak..lari..

    en mario nk sembur saye..haha

    ReplyDelete
  8. hahaha..

    jgn dtg my clinic gak..hahaha..

    ReplyDelete
  9. hehe hampir sma cam situasi ak
    tapi lg komplikatek, haha
    doktor tu msti igt nk balas
    balik cmtu.. cuma dia tahan je tu


    [ From diDEN ]

    ReplyDelete
  10. .mario!



    Your IP address 60.50.219.173 has been banned from this shoutbox.

    Please try again later.


    .ape kes nk banned org ni?
    .mau gado ka? ;p

    ReplyDelete
  11. mario apekah penyakit kesengalan itoo?! adoii..macam-macam ea..

    ReplyDelete
  12. huhu..aku pernah sembur air milo dekat muka member aku..hehe..giler bengang budak tu..

    ReplyDelete

komeng