Our social:

Friday, December 25, 2009

Aku dah malas

wehhh aku rasa aku dah malas dan nk stop blogging .....atleast bt ms sekarang.Thanks pd yg sudi singgah...tak klik pn takpela...i'm ok.Maybe bt masa skg aku tak delete sbb aku sayang .... blog dan korang seme.



takde nasi makan maggi
makan maggi perasa kari
walaupn aku dh takde lagi
pangkin4rest tetap dihati

huhuhu


17 comments :

  1. oo.. ade komitmen lain la tu..

    ReplyDelete
  2. hahaha...kn da kn gedik ngn intan tuh..wkakaaa..lez abg sobat...enjoice je blog ni..heder tu mkin lawa..muhahhaa

    ReplyDelete
  3. mario: jangan la delete.

    cukup la i je yg terpaksa delete dengan sangat susah payah.

    i dah tak reti senyum. kalau u delete, u pun tak reti nak senyum dah.

    ReplyDelete
  4. la plakkk.........baru aku munculkan diri
    ko da lari..haih..

    sokay la..take ur time
    bese r tu..aku pon cmni gak..bkan slalu ade mase kat blog.
    giler kat fb je uh haha




    *mario....ko nk kawen ek??wahaha

    ReplyDelete
  5. alaaaa..jgn la delete ke stop ke...kalo u nak cuti i grant it for u k..muaaahahahah...

    tp siyes la u, makin cantik blog ni..ni mesti puas u godek22 ni kn...hohohoho....

    ape2 pun, jgn la bentii...huhuhuh

    ReplyDelete
  6. lempang ko laju2 kang...ko ni jap betul jap mereng...ko dtg bulan ker ha????

    ReplyDelete
  7. delete jgn x delete..cabaran ni bro..ad bran?hahaha

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. erkk..cmtu aku beli la blog ko..

    ReplyDelete
  10. Rugi la kalo blog sempoi camnie ditutup..Dun stop blogging lh wait until umo 55yo okey!

    ReplyDelete

komeng