Our social:

Friday, November 13, 2009

U HAVE BEEN WARNED-2012

Malam ni aku nk g kl.Jalan-jalan cari pasal...cadangnyer esok nak tgk wayang kt One Utama..tgkla nnt camaner Kalu tak panjang barisan beli tiket,aku tgk le...kalu tak...pegi mam... la.Malasla aku nak beratur...
Susah2 sgt aku donlod jer...tp citer cenggitu sedap tgk wayang ,kan...Tingat dulu masa budak2 aku tgk wayang kat panggung Odeon depan Pertama kompleks tula...citer Breakdance...ekeke bukn masuk pun..tgk kt celah2 pintu jer..bodoh betul aku masa tu...
Balik keciter 2012,buknla bermakne nak percaya tp saje nak tengok effect dia tu.Kalu tgk kat screen tv manela bestnyer...kalu ada sound system baik pun, tak puas beb.Citer camni kene tgk screen besar.Tula aku ingat nak beli projektor jer...donlod free jer beb...

3 comments :

  1. citer 2012 memg best...memg nmpak real..tp ada jgk la yg x masuk akal...huhuhu

    ReplyDelete
  2. kehkeh....ok gak tu ko beli projector pastu ko wat tyangan free...hahahha

    ReplyDelete
  3. Hi lets xchange link.
    Nice blog u have! :)

    ReplyDelete

komeng