Our social:

Tuesday, November 17, 2009

streamyx lembab

Arghhhh....aku tension gila mlm ni...line tenet aku mmg lembab gila....arghhhhh nak potong....kontrak ada lagi...waaaa...nak donlod movie pun tak dpt.... hahaha

So,kepada mykliks tu sory byk2 sbb tak dpt nak bertandang keblog korng....cuma ada beberapa blog jer yg aku sempat pegi. Aku betul2 ler rasa tak best sebab tak dpt dtg...tp aku rasa yg dtg klik2 blog aku ari ni semua aku dpt dtg...yg mykliks lain2 tu...nnt la yer...walaupun aku bengang jugak sbb korng tunggu aku dtg blog korang dulu tapi aku tetap hargai korng...dont worry k...nnt bila ak free ak tetap terpaksa dtg ke blog korang sbb korangla sahabat nuff aku...wakaka...mane aku nak cari wei... dengan n3-n3 bodo aku nie...aku faham...

myklik pun aku tak dpt nak update sbb bila hati tgh panas ni...takde mood aku nak update.Yang jadi follower aku tu...nnt aku update kan yer...mmg aku hargai korang....kalu dah jadi folllower tu mestila sbb korang suka n3-n3 bodo aku kan... hahaha sian kat korang...ak ni tak tau sgt nak tulis blog...nntla...aku belajar sikit2 yer...makin lama nnti mesti best aku tulih...huhu

Nnt kat sini pun akan ada contest tapi belum tau lg contest aper...yg pastinyer contest tu nnt takde hadiah...wakaka...kita buat suka-suka... warm up sblm msk contest kat blog org lain yg ada hadiah tu....amacam...?kekeke....

2 comments :

  1. malam tadi celcom berukband aku pun lembab weh..tak bestkan..sempat tulis 2 entry ja semalam..pastu tdo ketensionan..

    ReplyDelete
  2. kalu kt kl pakai wimax...potong-potong wei

    ReplyDelete

komeng