Our social:

Friday, November 20, 2009

kenapa pompuan lbh ramai fail jpj test?

Kenape ek...aku pelik la...
aku bukanla nak mengutuk...aku akui mmg pompuan ramai yang memandu secara berhemah...kenkadang takut aku kalu follow dorng ni...wakaka.Kalau ada debar depan aku buat slack sikit...aku sll teka...ala...pompuanla ni...dan terbukti kebyknnya tu betul beb...adalah jugak lelaki yg buat slack...static kemalangan pun ramai yg disbbkan lelaki tapi tajuk aku ni...FAIL JPJ....wakaka.aku takde la keratan akhbar ke majalah ke nak link kan kat korang...tp cuba korng tanye jpj...mesti betul...ramai pompuan fail test drive....apasal ek??

just ondering jer wei...ekeke

11 comments :

  1. .perghhh kutuk nmpak!
    .i test JPJ isnin kang
    .jgn lah ckp cmni
    .kang failed kang T________T

    ReplyDelete
  2. sbb lelaki ni lebih kat kemahiran..pmpuan lebih pada teori..i think so..btol ke?

    ReplyDelete
  3. biasala tu ..adat la..hehe..aku bru fail, perli nampak..huhu..bg aku kan sbb nervous..sumtimes aku fail nak control nervous ni..may b ppuan ni suka fikir bukan2 n think too much..

    ReplyDelete
  4. ye pawaka...ni jawapan utk ko...dr pompuan...hehehe

    ReplyDelete
  5. haha..ko ni kan...memang r 1st angel x pas naik bukit.itu bermakna angel x amik lesen rasuah ok...haha...
    itupun sbb abg jpj nak jumpa angel lg minggu depannya..kahkah..

    ReplyDelete
  6. yela angel...wei...ko ingat laki byk rasuah ke wei...wakaka...
    erkkk...bkn rasuah ke wei jumpa abg JPJ?wakaka

    ReplyDelete
  7. perempuan mempunyai tahap yang kurang sedikit berbanding lelaki dalam bab2 macam ni.
    dan juga dalam bidang praktikal.
    tengok la mereka parking, mereka agak sukar untuk mengangar jarak dengan baik. lelaki lebih baik dalam bab2 macam ni.
    tp cuba bab mengingat atau lain2.
    tengoklah berapa ramai perempuan yang mendahului lelaki.
    kenapa perempuan lebih ramai jadi cikgu berbanding lelaki.?
    kenapa lebih ramai perempuna di IPT.

    so dimana letaknya lelaki yang dikatakan "hebat'.?

    eh, aku lelaki kan.:)

    ReplyDelete
  8. ye ko laki...msh lg weh...haha

    ReplyDelete
  9. Uwerkkkkss! ramai gak lelaki fail JPJ.. mwahaha.. sbb konon nye dah pandai bawak, pastu overkonfiden.. :P

    ReplyDelete

komeng