Our social:

Saturday, November 7, 2009

Bila Lelaki Menangis....

Pelik ke bila lelaki menangis?Salah ke?Pompuan je bule menangis?Byk sbb kenape lelaki bule menangis kan...tapi bagi aku...mmg pelikla kalu menangis sbb.... tgk drama?haha...ade ke yg menangis...?Setakat ni aku tak penah pulak menangis klu setakat tgk drama or movie.Rasa kesian tu adala jugak tp takde le sampai nak menangis...sejak tgk citer kdrama ni aku pun cubale google kdrama paling sedih dan aku jumpa 2 yg dorg rasa paling sedih.Autumn tale ngan 1 litre of tears....MMg sedig gila 2 citer ni tapi sbb 1lo tears base on true story, aku tersentuh jugakla tp still berjaya jugakla tak menangis...haha...serius beb...betul le dorg cakap citer ni sedih...aku akui bende tu...dan aku akui jugakla kalu hayati lbh2 citer ni mcmana yg pompuan hayati...mgkin aku pun bule bergenang air mata....hehe.Sensitive jugak aku ni yerrr.
Aku rasa tak mungkin ada citer yg lbh sedih dr citer 2 ni.Aku pun dah boring tgk citer sedih....tp citer kdrama yg kelakar pun ada jugak...mcm...Full house,my girl...dua niela yg aku dah tgk...lg citer All in pun ok jugk.Gokusen 1 aku dah tgk...best jugak.Tp dorng kt Gokusen 2 lg best...nnt la aku cari...

10 comments :

  1. salam...sy mmg tngok gak kdrama nih...tp lg suka jepun punye cite...x tau le sbb klau kdrama dia punye sedih menderita tu tahap melampau..dh x mcm real plak...wlaupun sy pompuan sy kurg minat cite2 yg tgkap leleh terlebih nih...bosan le klau asyik tgk pelakon dia menangis je...ade satu cite kdrama yg sy tul2 minat...a succesfull story of a bright girl...lakonan jang nara n jang hyuk....cuba le tgk

    ReplyDelete
  2. gokusen tu bes ke? ak da tgk .. bole la..tp cam xlogik ar..minah sorg tu pi pertahankan murid2 dia bantai the whole gangster

    ak rase xley chalen GTO.at least cite GTO yg drama xde ler tunjuk hero dia pi bantai satu grup gangster sorg2

    ReplyDelete
  3. ok...nnt cari citer GTO pulak...

    ReplyDelete
  4. lelaki mnangis lahh bru gentleman !

    ReplyDelete
  5. lelaki atau wanita
    tetap manusia
    punya rasa & jiwa...
    rendah disiniNYA.

    ReplyDelete
  6. yele...gentleman sgt la tu...ekeke
    mmgla sama kuina tp lelaki kan....tetap ada egonye... menangis ditmpt yg perlu je...hehehe..bg aku la...

    ReplyDelete
  7. aku da buat 3 laki nangis tuk aku..aku vangga....

    ReplyDelete
  8. hahaha...bukn lelaki kot...vondan kot...huhu

    ReplyDelete
  9. aku kena marah balik dgn pakwe..eh..bukan..kwn(ajuk ckp rio) sebab kasi dia nangis...1lo tears mmg bg aku sgt sedih..n aku menangis..baca novel pun..aku leh nangis..tapi,xsuka tunjuk dkat org aku nangis..hehe

    ReplyDelete

komeng