Our social:

Thursday, October 15, 2009

why womengirl blog must have music 2

Ari nie takde ape2 buat...sementelah aku pun baru update blog...
aku pun try le merayau-rayau kat blog orang....

pehhh...mcm2 ada...tapi...mmg ler...blog pompuan mmg suka letak lagu ... bayangkan la klu bukak 3-4 blog sekali...semua ada lagu...heheheh...terpakse le aku off kan jap speaker aku...
Tak dapat ler aku nak dengau lagu rock ... but anyway...sukati dorangla ek nak letak apa pun...cuma... aku pelik jer...haha

8 comments :

  1. huhu....
    blog org laki pun ade lagu gak lerw....
    blog u jer yg xde....
    pe la........
    anywy, thnx 4 view my blog...

    ReplyDelete
  2. btol tue bro..hak mmasing...heheheh

    salam singgah

    ReplyDelete
  3. بلوك للاكي اتاو فرمفوان ساما جا... لاكو تو فنمبه سري اونتوق بلوك. نق لتق بوليه ، تق لتق فون بوليه

    ReplyDelete
  4. salam...sekali ustazah komen pakai huruf jawi daa...anyway thanks 4 ur komen...

    ReplyDelete
  5. Salam.

    tu blog anem ade control button;p

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  7. tak semestinya la wei..tp blog aku ada radio lah tapi (bukan auto on)

    ReplyDelete

komeng