Our social:

Monday, October 19, 2009

read more dan comment - klik-klik

terima kasih ler kepada cikgu aku kerana telah menegur aku dengan cara yang baik.
Blog Bujang Susah ada ajar camaner nak buat button 'more' tu bila tekan ,page akan terus buka dan bukan reload.
dan aku pun dah setting button comment yg pop up...mudah untuk korang komen kalu tak puas hati atau rasa seronok sgt dgn posting aku...huhuhu.So, sekarang korang bule main klik-klik kat blog aku ni.klik sekali dia jd panjang...klik sekali lagi pendek pulak...huahuahua...

2 comments :

  1. Fuuyooo powernya........ best la dpr readmore dgn komen mcm ni... seronotnya... hehehehhee...

    Tahniah... !!!!!

    ReplyDelete
  2. aikk.. bujang senang ader, bujang susah pon ader.. konfius2... =)

    ReplyDelete

komeng