Our social:

Thursday, October 29, 2009

Layan Korean Drama-why girl cry?

Sorry la dah lama tak update blog...macamla ada orang baca blog aku ni..wakaka
Anyway,aku baru je abis layan citer autumn in my heart lepas full house.Mmg layan beb citer 2 ni...autumn tale tu citer sedih tp takde ler aku nak nangis...setakat ni belum ada lg citer korea yg berjaya melelehkan ayor mata aku ni.Mmg mahal beb ayor mata aku ni....tp kalu pompuan tgk aku rs mmg menangis punyer...maklumla pumpuan...tgk penuh perasaan...pelik aku...perlu ke menangis??
Skrg nak tgk citer All In pulak.Citer lama tapi mcm best jer....kisah main poker tp ada cintan2 skit...baru tgk 1st episode so tak bule nak komen lebih2...but 1st episode ni berjaya mbuatkan aku nak tgk kisah seterusnya...hehehe.Ada action...gadoh2... ok kot citer ni...anyhow...dah abis nnt aku komenkan utk korg.Aku tau korng musti tak tgk citer lama gini.Kebyknya tgk citer baru...utk aku yg baru nak belajo layan citer korea ni mmg tak tak tahu aper citer baru dorng yg best.So,any suggestion?kalu ada la aku tak kisah pun...sbb citer All in rs nye lambat skit aku nak abiskan sbb byk noo episodenyer...smpai 26...hehehe .tak tau la smpai berpa episode yg aku tgk.kalu best maybe smpai abis la kot.

1 comment :

  1. da lama xlayan cite korea atau jepun...kecuali masked rider...hahahha

    ReplyDelete

komeng