Our social:

Wednesday, October 21, 2009

full house - korean drama

Ari tu layan kawan aku tgk citer nie...biasa aku mmg malasla nak tgk citer2 cam gini tapibila dah tgk terpakse le abiskan.Walaupun citer ni dah lama tapi bg aku...baru la sbb baru tgk.No wonder la citer ni top dulu kat tv.Memang aku tak puas hati tgk pompuan tu setia sgt kat laki tu...dan aku pun tak puas hati kat kawan dia yg sibuk nak kacau pompuan tu...ntah hapa2 ntah citer tu...mmg aku tak puas hati laaaaa...

3 comments :

  1. slmt melayani cita korea. mesti akan lebam bijik mata :P

    ReplyDelete
  2. selamat LAYAN KOREAN moVIEE eh??
    DAN THANKS SEBAB fOLLo MIeZ:0

    ReplyDelete
  3. salam..
    walaupun citer tu dah lama..
    sy still tak pernah2 tengok lagi..
    hahaha.. (^__^)

    ReplyDelete

komeng