Thursday, May 21, 2009

posting mp3 lagu lama

salam semua yang mencari2 post mp3 lagu2 lama..... sebenarnya aku dah delete post2 tu...sebab rasa berslah la pulak... ms mula2 dulu aku ingat nak simpan sbb susah nak dpt stok lagu2 lama ni.Aku ada byk sebenarnya....ada beratus-ratus....ada yang aku tak penah dengar pun namanya... mmg lama gila...hehehehe aku ingat zaman2 40-50 an la sbb muzik dia mmg dengar macam dr piring hitam punya recorded.Mmg best kalau dengar kat pangkin tepi sawah....anyway kalau ada yang berminat aku ingat aku repostla....bukan nak jual tapi nak simpan mcm arkib la konon2nya... so...kalu ada yg minat, tinggalkan aje kat shout box nnt aku repost...