Sunday, May 3, 2009

Macamana nak burn iso file

Ada kawan aku tanya mcm mana nk burn iso file dalam cd..dia dah download window xp sp3, burn guna nero dan try nk format tapi dia x baca pun mcm cd window..


senang je bro...sebenarnya ko kene extract kan file iso ko tu guna winrar....ko akan dapat file yang ada kat dalan iso tu... pastu baru burn ke cd.... camtu je...ada lg cara kedua tapi ko buat jela cara gini... lg senang ..

erkkk....pirate punya ke ko donlod tu... hahaha

No comments: