Sunday, May 3, 2009

Macamana nak burn iso file

Ada kawan aku tanya mcm mana nk burn iso file dalam cd..dia dah download window xp sp3, burn guna nero dan try nk format tapi dia x baca pun mcm cd window..


senang je bro...sebenarnya ko kene extract kan file iso ko tu guna winrar....ko akan dapat file yang ada kat dalan iso tu... pastu baru burn ke cd.... camtu je...ada lg cara kedua tapi ko buat jela cara gini... lg senang ..

erkkk....pirate punya ke ko donlod tu... hahaha

1 comment:

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my
own weblog and was wondering what all is needed to get set up?
I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very internet smart so I'm not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.

Kudos

Here is my web page; Lose Weight for Women