Tuesday, May 12, 2009

Liverpool....boleh ke?

Mmmmm.... Walaupun aku tetap sokong liverpool tp harus diakui peluang tersgtla tipis untuk grab apa2 title pun tahun ni. Nak buat camaner.... byk sgt seri...anyway,semoga tahun depan liv tak bg chance lagi kat kelab2 kerdil... hehehe. sebab bagi la tu title terlepas lg..
Anyway, sekrg ni aku nak tgk Newcastle je....boleh kekal ke bpl?sian kat jiran aku ...Owen ... hehehe.Malam tadi menang...peluang tetap ada tp kene menang 2 game lg la.
Balik ke peluang liverpool...mmg susah la kalu nak harapkan MU kalah...mmgla tak mustahil tapi kelab2 yg dia jumpa semua cap ayam je kecuali arsie tapi arsie pun mcm dah tak semangat nak main je. kene belasahla pulak ari tu ngan Blues.Fan MU selamba je kata kalah ngan Arsie pun tak pe....hehehe

No comments: