Sunday, May 3, 2009

how to uninstall your microsoft office 2007 trial

Kadang-kadang bila kita beli laptop, dia datang sekali dengan microsoft office trial untuk 60 hari pastu dah tak bole guna.Mmg suwei betul la kan.Tu pasal bila beli laptop kene suruh kedai tu siap install office yang bole guna sampai 60 tahun... hahahah.So,lepas 60 hari tu nak buat ape... cam biasala ada dua cara
1. beli yang ori dan install.....senang jerr
2.donlod sendiri yang orang bg free tu (faham2 jela)dan install.Senang jugak tp sebelum install kene uninstall dulu yang trial tu guna software ni. ko donlod le sendiri.dah siap baru install yang baru....
oppsss ada lagi satu ...bole guna open office. Free ni ... size lbh kurang +130 mb jer...Setakat microsoft office nyer file mmg takde masalah le nak bukak.